Keresés ebben a blogban

2011. február 11., péntek

Játék!

Moonsafari játékot hirdetett a blogjában, ahol ezt a szépséges karkötőt lehet megnyerni! :)

2011. február 10., csütörtök

Díjat kaptam!

I LOVE YOUR BLOG díjat kaptam Ágitól (Moonsafari). Nagyon szépen köszönöm, hogy gondoltál rám, és a kedves, bátorító szavak is jól estek! Most én is tovább szeretném adni 5 kedves bolgos lánynak, nőnek:

Horimarika : mert 2 kis lurkó mellett is rendületlenül gyöngyözik, és elkápráztat minket a csodás gyöngyékszereivel! :)
Lakota
: mert tényleg mágia, amit a gyöngyökkel művel! :)

Mandala : mert gyönyörű, légies ékszereket készít, időt és fáradtságot nem kímélve!

Szallerandi
: mert midig újít valamit a drótjain, amivel feldobja és egyedivé teszi az ékszereit!

Vera Násfa
: mert megteremtett a játékával egy drótos közösséget, és különleges ékszereivel hozzájárul a magyar népművészeti kincsek mintavilágának megőrzéséhez!

Mindannyijuknak külön köszönöm, hogy mellettem állnak, ellátnak tanácsokkal, és bátorítanak, és a többi kedves olvasómnak, és kreatív bloggernek is (mert sajnos csak 5 embernek adhattam tovább a díjat) ! Örülök, hogy "megismerhettelek" kicsit titeket a blogokon keresztül!


Szabályok:
Linkelj be öt embert akiknek továbbadod a díjat és indokold meg pár szóban, hogy miért is gondolod úgy, hogy odaadod nekik ezt a nem is díjat, hanem inkább ölelést, vagyis talán a legjobb szó erre, hogy egy "igazi dicséret és egy virtuális ölelés" -t.

2011. február 7., hétfő

Még, még, még...

Kicsit lassan haladt ez a bejegyzés, mert egész nap migrén gyötört.. én szerencsére sosem voltam fejfájós, de épp ezért értetlenül állok az eset előtt. Mellesleg túlestem az új félév első napján, és igen csak nehéz lesz ébren maradnom..csupa-csupa mezőgazdaságos randa tárgyaim lesznek, de csak túlélem majd valahogy..
Folytatom az utóbbi fél év termésének bemutatását: (szokásos ezüstözött réz / rézdrót és cseh üveggyöngy kombináció)

Szemafor I. : még a blogtalálkozón találtuk ki közösen Nórával (Gyöngycica), hogy egy ilyen mindenképp kell.. hát íme, itt az első változat - még vannak ötleteim a különböző variációkra..

K
ylmä vesi (finnül annyit tesz "hideg víz")


Eye of the tiger


Jégcsap

2011. február 3., csütörtök

Visszatértem!

Kedves mindenki!

Először is elnézést kérek, amiért hónapokra eltűntem..

Nos, igencsak mozgalmas volt ez a fél évem..mondhatni eddigi életem legjobb és legmozgalmasabb időszaka :). Természetesen nem volt mindig könnyű, sőt néha igencsak az összeomlás szélén álltam, de a barátaimra mindig számíthattam! Nem hiszem, hogy bármelyikük olvasná ezt a blogot, de ha mégis, köszönöm nekik!

Túl vagyok az első vizsgaidőszakon, aránylag jól sikerült minden, bennmaradtam, folytatom tovább a harcot. Az ékszerekkel nem sokat foglalkoztam, kb. egy tucatot fejeztem be szeptember óta, és összegyűlt egy kisebb zacskónyi UFO (unfinished object - azaz befejezetlen tárgy), és egy füzetnyi ötlet. Persze, lett volna több időm is, de inkább másra használtam ki a szabad óráim, nem a gép előtt ücsörögtem :). De most újra visszatérek az ékszerek és a blogolás világába, mert már nagyon hiányoznak a drótjaim, és persze ti is: olvasók, alkotótársak.. Ezentúl majd igyekszem újra nyomon követni a ti ténykedéseiteket is, és visszatérésem örömére hamarosan előrukkolok egy játékkel is! :)

Néhány apróság az elmúlt fél évből: (majd folyamatosan mutatom be őket, és persze nekiállok a befejezetleneknek is)

Turquise: ezüstözött ékszerdrót, cseh üveggyöngyökkel..nekem valahogy Törökországot juttatja az eszembe.. egyszerű, bájos..és türkiz! :)

Amira: különleges bedugós fülbevaló ezüstözött ékszerdrótból, halványlila cseh üveggyönggyel.

természetesen megrendeléseket azért vállaltam, ha nem is nagyon töltögettem fel újdonságokat a boltomba:

"Itt van az ősz"-újra, kicsit másképp:

Gyöngyfűzött virágos gyűrű egy tündéri kislánynak cseh csiszolt gyöngyökből:

"Itt a karácsony"- ünnepi hangulatú réz fülbevaló üvegteklákkal:

nem mellesleg a boltom is újra kinyitom lassan, eddig csak két lejárt terméket töltöttem vissza, de hamarosan jönnek az újdonságok is! :)