Keresés ebben a blogban

2011. augusztus 25., csütörtök

Hogy tetszik?

Sok sok munka, rengeteg idő, tervezés és keresgélés után, na meg a logótervező programmal kötött béke eredményeként végre megszületett a logóm! :) Ezzel már nagyjából elégedett vagyok, és vegyük figyelembe, hogy én csináltam, segítség nélkül! (Már csak az ékszereim fotóira kéne rávarázsolni a kis szívecskéket, de ezt majd a photoshoppal megtárgyalom :) )
Mi a véleményetek róla? :)


2011. augusztus 19., péntek

Csalódások

Lelkesen készítgetem a logómat, egy új, szuper logótervező szoftverrel. Csak egy baj van vele: demo verzió, így a háttérben hagyja a szoftver nevét, amire én gyönyörű, cirkonyás kacskaringókkal rávarázsoltam a nevem, meg mindent..Még nem sikerült teljesen kiküszöbölni a problémát.. meg valahogy bárhogy csinálom, sose vagyok elégedett vele. Most már tényleg majdnem jó! Nehéz ám kidolgozni egy komplett imidzset logóval, mindennel egy hozzá nem értőnek, de nekem sajna nem telik szakemberre. Így lehet, hogy nem olyan szuper, de viszont büszke leszek, hogy igen, én csináltam!
Már tevrvezgetem jó ideje, hogy feltöltöm a meska boltom, csak a fent említettek elkészülését várom. Viszont addig volt egy megrendelésem. Teljesen felvillanyozott, hogy igen, újra beindult az élet! megvettem az alapanyagokat, már épp nekiláttam volna, és akkor jött a hideg zuhany: az illető közölte, hogy mégsem telik rá most.. Szép, mondhatom. Nem volt nagy összegről szó, de akkor minek rendeli meg? Nekem meg ugye plusz veszteség, hogy fölösbe megvettem olyan dolgokat, amiket enm nagyon fogok felhasználni másra.. És sajnos ez nem az első eset! Egyszer pár hónapja egy tizenezres nagyságrendű ékszerszettet kértek tőlem, rengeteg ásványból. Sokat egyeztettünk, már majdnem kész volt minden, erre az illető eltűnik, mint szürke szamár a ködben. Több ezer forintot buktam el.
Én nem a profitért csinálom ezt az egészet, hanem mert szeretem. Az eladás is csak egy kósza ötlet volt, mert sokan biztattak rá, sok pozitív visszajelzést kaptam. Nem akartam nagy nyereséget, és nem is volt. Ha a sok beleölt időt, energiát, utánajárást és tervezést beleszámolom, veszteségesnek mondanám az egészet. De tudom,hogy csak nyertem vele, mert így néhányaknak adtam egy kis darab csodát, és nem pocsék tucatárukra szórták a pénzüket.
Most, hogy komolyabb terveim vannak, szeretnék 7-es adószámos lenni én is, na meg annyi nyereséget, hogy legalább új alapanyagokra, meg egy ici-pici zsebpénzre teljen, nagyon rosszul esett ez az egész.. nem a pár száz forint miatt, hanem az emberek megbízhatatlansága miatt.
Most az alkotás se megy igazán jól..

Ezüstözött ékszerdrót és cseh üveggyöngyök:

Szintén: (nekem valahogy hiányzik valami még róla..talán egy-egy hosszú, pasztel színű toll)


Csontgyöngyök és ezüstözött ékszerdrótból: (már régi tervem, de ilyen kis selejtesen tudtam csak megvalósítani)


De egy kis örömöm van legalább: már nem hiányzik az ellopott fényképezőgépem, annyira megszerettem a páromét..százszor jobb képeket csinálok vele, nem? :)

2011. augusztus 7., vasárnap

Újabb UFO-k, ezúttal rézből

Ezek a fülik legalább fél éve álltak befejezetlenül a többi UFO közt. Folyton ide-oda rakosgattam őket, hol gyöngy nem volt hozzájuk, hol drót, máskor idő vagy kedv.. Nekem az első a kedvencem :)

2011. augusztus 3., szerda

Szedtem egy kis mentát..

Igen, ezt muszáj megosztani veletek! 2-3 éve hoztam 2 tő mentát a déditől. Azóta túlélt teleket, hogy levágtuk, meg hogy öcsém kigyomlálta..és mostanra benőtte a fél veteményest! Én meg ugye gondoltam leszedem, hogy télen legyen fini mentateám, nyam-nyam.. Hát, rengeteg sok lett! Egy darabig azt gondoltam, felcsapok biomenta termelő kisiparosnak, de egy idő után legszívesebben otthagytam volna a fenébe az egészet hangyástul-csigástul, ahogy van.. És persze az én édes drága egyetlen párom mit csinált? Segített? Neeem, dehogy! Fotózott! Na, akkor már fotózd le légy oly szíves ezt is.. :)
Két ilyen jó nagy kosárral szedtem. Mi a csudát csináljak ennyi mentával?! Ez már ipari mennyiség! Ötletek?