Keresés ebben a blogban

2012. augusztus 30., csütörtök

Cserélhető fülbevaló ünnepekre

Megint megpróbálom utolérni magamat a blogolással :)
Hétvégén tértem vissza a csodás 2 hetes erdélyi nyaralásból (igen, lehet irigykedni :P), és most nekiestem a régebbi ékszerek képeinek szerkesztéséhez, és közzé is teszem őket a blogon. :)

Kis egyszerű, variálható fülbevalók..minden ünnepre más. Egyelőre csak a karácsonyi és a Bálint napi készült el, de húsvétos és egyebek is tervben vannak. :)
A karácsonyos piros-zöld gyöngyei nekem ezt a meghitt ünnepet juttatják eszembe, a fenyőt piros díszekkel.
Mindkét fajta gyöngyből vettem egy csomót, így akár teljes szettet is készíthetek. :)



Mielőtt még elfelejteném: az utazásom előtt megnyertem Azzaph játékán egy gyönyörű kitűzőt.. még a héten megmutatom nektek hogy mutat rajtam, csak eddig nem volt időm fotózni. Nagyon jó volt találkozni Vikivel, örülök, hogy ez a kincs is színesítheti ezentúl a ruhatáram egyhangúságát! :)

Vannak még híreim: készülőben a már régóta tervezett Gothic collection! Úgy terveztem, hogy egyben mutatom be az összes darabot. Az ötlet onnan jött, hogy rengeteg fekete ruhám van, amihez rendszerint ugyan azt az 1-2 ékszert hordom, na meg kicsit közel is áll hozzám a stílus. :)

Ezen felül tervezek egy kis sorozatot kincses-szerda néven. Hogy mi is ez? Most, a rendrakás és az ékszereim, holmijaim rendezgetése közben jöttem rá, hogy nekem egy egész rakás kis kincsem van, amit más kézművesektől kaptam ajándékba/vásároltam. Úgy döntöttem nektek is megmutatom őket, mert egytől-egyig gyönyörű, minőségi darabok, a készítőik pedig kedves, csupa szív emberek! :) Mit szóltok hozzá, tetszik az ötlet? :)

2012. augusztus 1., szerda

Két nyaralás közt

Persze nem csak nyaralok, néha dolgozok is, és miután több heti kétségbeesett keresés után sikerült megtalálnom a drótjaimat, alkottam is :)
Aki ismer valamennyire, biztos megijedt, hogy te jó ég, mit keres nálam rózsaszín háttér?! Hát ilyen "szuper" a fényképezőgépem, hogy a bordóból magentát csinált..
Azon gondolkozom, hogy nem túl hosszú-e így? Talán jobban nézne ki, ha a nagy gyöngy feletti körbetekert részt megrövidíteném? Mit gondoltok?