Keresés ebben a blogban

2011. március 6., vasárnap

Megrendelés

Eltűnésem egyik oka, hogy ezeken a kavicsokon dolgoztam dolgoztam :)
Szappanos és tű nemezelés kombinálásával készültek kártolt és merinói gyapjúból. Tudom, a képminőség nem a legjobb, de Pesten maradt a fényképezőgépem kábele, úgyhogy csak a szobatársnőm telefonjával készített képekből gazdálkodhatok..pedig lenne még mit mutatnom, de kép nélkül nem nagyon érdemes.. :(
Nem ígérem meg, hogy minden héten írok új bejegyzést, mert nagyon kemény félévem lesz, és borzasztó rossz az órarendem. Van, hogy reggel 8-tól este hétig benn vagyok az egyetemen, szünet nélkül! szerintem ez embertelen..nem értem miért nem lehet kora délután egy fél órás ebédszünetet biztosítani minden nap.. A napi egyszeri egyesített étkezés és a hajnali nasi nem tesz túl jót az egészségemnek..

6 megjegyzés:

Kathy írta...

Akarcsak a tengerparton jarnek! Nagyon jok!:))

Lakota mágia írta...

...nagyon jól néznek ki!!! ... amíg csak a kis képet láttam, azt hittem tényleg kavicsok!!!
:-)

sesame írta...

köszönöm lányok!
Én egy kicsit bizonytalan voltam, hol tetszettek, hol nem..de szerencsére a megrendelő elégedett volt, és az a fő! :) Így megérte a sok-sok órányi munka, majdnem egy egész babaszappan, és a sok keresgélés, mert nem olyan egyszerű ám szürke gyapjút venni.. :)(és persze most naponta kétszer kenem a kezem, mert eléggé kiszáradt, és még a hideg is rátesz pár lapáttal)

moonsafari írta...

De jók! Tényleg olyanok mint az igazi kavicsok :) Imádtam az ilyeneket gyűjteni kicsikoromban.

ENV írta...

Jaj, az egyetem nem sétagalopp. Teljesen megértem a problémádat, minden az életedben józanésszel felállított rendszert áthág. Kitartást hozzá! :)
Viszont a kavicsok tutik lettek!
Gyöngycica:)

sesame írta...

Köszönöm nektek is! :)