Keresés ebben a blogban

2011. július 14., csütörtök

Hahóóó! :)

Igen, már megint eltüntem. 2 hete pénteken megvolt az utolsó vizsgám is, hálistennek sikeres, mult héten pedig a pécsi Malomvölgyben megrendezett rockmaratonon pihentem ki a vizsgaidőszak fáradalmait. Természetesen nem csak a koncertekről szólt a hét. Kétszer is egy kellemes egy napos túrát tettünk Pécsett a párommal, valamint megnéztük a Siklósi várat, de az egyik helyi tavat is körbesétáltunk. Szerintem érdemes meglátogatni Pécset, és készüljetek fel,mert egy-két nap nem elég, nekünk is sok tervünk van még jövőre :)
Egyedül az volt rossz, hogy egy kis baleset folytán a lábam elefántnyira dagadt, és járni alig tudtam pár napig, így a most hétvégén esedékes hastánc fellépést sajnos ki kell hagynom, valamit az iszonyatos fogfájás, ami hála egy szuper dokinőnek, már részben orvosolva van.

Nekem ez az eozinos kút a kedvencem Pécsről. Mivel a legnagyobb kánikula sem tántoríthatott el, igencsak örültünk neki :)


Ezek pedig mocsári teknősök a parkerdőből. Egy rakás napozott kinn a tavon :)


Fényképezőgépem továbbra sincs, de van kiét kölcsön venni, már csak azt kéne elérni, hogy egy helyen legyenek a lefotózandó művek meg a gép is :) De igyekszem!

Nincsenek megjegyzések: