Keresés ebben a blogban

2011. szeptember 16., péntek

Vintage-szett

Talán engem is elkap a vintage-láz? Mindenesetre ezekbe a fülbevaókba valósággal belezúgtam, így lett hozzájuk nyaklánc is (csak az utóbbinál használtam némi rézdrótot, a többi kész bolti szerelék).
Mit gondoltok? Van egy kis hiányérzetem most is..bár a kevesebb néha több...(?)



Közben elkezdtem újra fotózni a régebbi, még meglévő ékszereimet. Így a jobb minőségű képeket majd felpakolhatom valahova a netre egy fotóalbumba, bár a szemfülesek már észrevehették, hogy a facebook-oldalam is megújult :) Nagy segítségemre van egy egyetemi tanár is, akinek felvettem a Fényképezési alapismeretek című tárgyát..eddig elég hasznosnak bizonyult :)

7 megjegyzés:

Lakota mágia írta...

Ez a medál, avagy füli alap kevés díszítéssel is jól mutat, de szerintem egy kis "többlettel" is szép lenne!
:-)

EWA gyöngyös világa! / EWA's World of Beads! írta...

Ahogy néztem ezt az alapot,valami hasonló nekem is van,és szerintem oda közepére valami kövecskét kellene beilleszteni, akkor az egy picit megtörné az egyszínűségét persze én ugyanolyan színűt tennék bele mint ami a végén lóg/kristályosat/.De szép így is,mert szép ez az alap

sesame írta...

Igen, én is gondoltam rá, hogy egy kis kövecskét tegyek a közepére, de sehol se találtam ilyen alakút. Valakinek van ötlete, hogy hol lehet kapni?

moonsafari írta...

Műkörömkellékes boltban esetleg? Műkörmökön szoktam látni ilyen alakú swari strasszokat. Nagyon szépek az ékszerek egyébként, olyan szép ez a fém valami :)

Raindrop írta...

Azta! Én semmin sem változtatnék, ez így tökéletes. Imádom az ilyen antik ékszereket. :)

Case írta...

Szerintem se kéne hozzátenni, így jó.

sesame írta...

Örülök, hogy te is olvasol Case! :)Azóta se találtam olyan kavicsot, szóval most már biztos így marad.