Keresés ebben a blogban

2011. október 5., szerda

Díj és egy szett

Raindroptól kaptam ezt a csodás muffinos díjat. Én most nem írok le mindenkit, akinek tovább adnám.. De gondolatban küldöm hűséges olvasóimnak, akik mindig megörvendeztetnek pár jó szóval :)
Eltűnésem oka a szokásosak (tanulás, és még mindig zajló költözködés) mellett az, hogy dolgoztam. Bizony! Éltem első munkahelye a Vácrátóti Botanikus Kert. Irtó büszke vagyok magamra, még ha csak diák munka is, hogy végre elszántam magam, legyőztem a félénkségem, jelentkeztem, és elmentem. Irtási munkálatokat végzünk, magyarul gyomlálunk :) Egyébként mindenkinek ajánlom, busszal nincs nagyon messze Pesttől, és az ország egyik legnagyobb és legszebb botanikus kertje! Ideális hétvégi program, bár én nem hiszem, hogy egy nap alatt végig tudnám járni..minden egyes növényt jól megnéznék magamnak..ha lesz időm még idén meglátogatom vendég minősítésben is :) Képet sajnos nem mellékelhetek, pedig rengeteg mókus, különleges növény, tó, hal és egyéb áhítozott arra, hogy lefotózzam, de nem vittem fényképező gépet egyszer sem. :(
Itt az emlegetett szett. Már régóta megvolt a terv a fejemben, rögtön tudtam mi lesz belőlük, mikor megláttam a gyöngyöket :)
Mellesleg úgy döntöttem, hogy egyenlőre nem folytatom a bejegyzéseim angolra fordítását.. Most egyszerűen nincs rá energiám. A képeket attól még lehet látni,amit írok,az úgysem olyan izgalmas :)

3 megjegyzés:

Lakota mágia írta...

A szett nagyon mutatós, a díjhoz pedig gratulálok!!
:-)

Bombocos írta...

Szuper szett, és szuper oldal! :)
Sztem az inglisek meglesznek a transzlésön nélkül. :) Inkább készíts még ilyen szépségeket a fordítás helyett.

sesame írta...

Köszönöm! Üdv az oldalon Bombocos! :)