Keresés ebben a blogban

2012. február 18., szombat

Karkötő, macskakiállítás és az etsy-kérdés

Ebben az időben képtelenség fotózni..én ben nem szeretek, és enm is tudok jó képeket készíteni, kint meg ott a nagy fehér hótömeg, ami kiakasztja a masinámat. Így nem tudok sok mindent mutatni :( Ez a legjobb kép, amit készíteni tudtam az egyik új karkötőről: (az ötletet a bizsugyár blogból vettem, nagyon jó leírásokat lehet ott találni!)
Az előző hétvégén pedig macskakiállításon voltam! Tudjátok, nagy macska-mániás vagyok, teljesen elbűvölt aza sok gyönyörű (és méreg drága) cica :) A kezemben tarthattam egy 80 ezer (!) forintos kis kandúrt, aki rögtön elterpeszkedett az ölemben, és a mellemhez dörgölőzött, és elégedetten vigyorgott a kamerába.. naná, kandúr! :) Sajnos róla nincs egy szalonképes fotóm sem, de helyette itt ez a kis Maine Coon kiscica.. ők volt az egyik kedvencem :)

Javítás: Vadalmi felhívta rá a figyelmem, hogy tévedtem, mert ő itt egy American Curl cica, ami kis hazánkban nem éppen elterjedt! :) Ma is tanultam valami újat! :)


Egyre inkább töröm a fejem rajta, hogy belevágok az Etsy-zésbe. Akinek van tapasztalat, és szívesen megosztaná velem, az nyugodtan írhat! :) Sőt, az is megfordult a fejemben, hogy vállalkozó leszek, és komolyabban belevágok ebbe az egészbe (nappali tagozatos diákoknak sok kedvezmény van, ezért jobb, mint az adószámos magánszemély). Jó lenne, ha beindulna.. de addig még szerintem rengeteget kell fejlődnöm, és alkotnom! :)

4 megjegyzés:

Lente Julcsi írta...

Addig is gyere,csatlakozz a magyar csapathoz az Etsy-n.Nagyon jó csapat,szerintem minden kérdésedre választ kapsz :)
http://www.etsy.com/teams/8129/hungarians-etsy-team-het

sesame írta...

Köszönöm szépen Julcsi! :)

vadalmi írta...

szia! Ő nem Maine Coon, hanem American Curl, összesen 6 ilyen fajtájú cica él az országban, a neve Zoo Cat's Héraklész! A tesókája Homérosz pedig nálam van! Nagyon jó kép egyébként! :) Majdnem olyan cuki mint az én Homéroszom, de csak majdnem..:D Andi

sesame írta...

Elnézést a tévedésért, javítom! :) Szerencsés vagy, hogy te lehetsz a gazdája! :)