Keresés ebben a blogban

2010. szeptember 20., hétfő

Moonsafaritól :) meg egy kis helyzetjelentés

Sűrű elnézések közepette- a sok késés és halasztás miatt mutatnék pár gyönyörű szép ékszert, amiket Moonsafaritól vettem, kaptam :)
Még réges-régen úgy egy hónapja nyertem némi kedvezményt a játékán, és úgy döntöttem a Metál fülbevalót választom :) Ehhez kaptam ajándékba még két pár csodaszép fülbevalót, és egy kis tortácska díszt :) Nagyon eltalálta az ízlésem! :) A fülbevalókhoz utólag rendeltem egy medált is, annyira megtetszettek :) Még egyszer köszönöm szépen! Nektek is ajánlom, nézzetek be hozzá! :)


A képminőségért elnézést, de itt a koliban nehezen megy a fotózás, és nincs még a laptopomon képszerkesztő!

Magamról csak annyit, hogy kiderült nem fenékig tejfel ami itt vár. Bizony csúnya, nehéz tárgyak vannak, jövő hónapban már zh-k várnak.. Időm meg ahogy ti is észre vettétek már most sincs.. Illetve ha épp van, aktív közösségi életet élek, nem a gép előtt "punnyadok" :) Ékszert még azóta se csináltam, de amiket elhoztam sűrűn mutogatom, mindenki csodálja őket :) Valószínűleg átváltok passzívra, és szüneteltetni fogom a blogolást, alkotást, meskázást egyaránt :( De azért néhanapján majd igyekszem életjelet adni magamról, és mutatni valami apróságot nektek :)
Köszönöm mindenkinek aki drukkol,és ellát jó tanácsaival, igyekszem! :)

4 megjegyzés:

moonsafari írta...

Örülök hogy sikerült eltalálnom az ízlésedet! :)))
Ne stresszeld túl magad azért az egyetemi dolgok miatt, gondolom az első zh-szezon után majd könnyebben veszed :)

sesame írta...

Hát, azért van mitől félni bőven. Ez a szak nehéz,a fele társaság kiesik az első évben.. :S Most is tanulnom kéne inkább blogolás helyett :)

Raindrop írta...

Jó tanulást csajszi, ügyes legyél! :)
TE! nem fogsz kiesni, az tuti!

sesame írta...

Köszönöm szépen! :)Nagyon sokat segít a biztatásod, és a többieké is, mindig fel tudtok dobni, és némi pozitív energiát is sikerül küldeni így a neten keresztül :)