Keresés ebben a blogban

2010. szeptember 10., péntek

Zajlik az élet

Ezer bocsánat, hogy így eltűntem íróként és olvasóként egyaránt! Csak hát.. zajlik az egyetemi élet :) Nem mondanám, hogy unatkozom. Meg ugye nincs még laptopom (illetve tegnap óta van, otthon vár :) ), és a könyvtárba nem mindig találok el, és korán zár.
Labirintus a főépület a kolik és a környék, az egyetem teljes területe! Káosz a köbön, aggódás és hasgörcs, hogy na ebből is bukta lesz, ezt én nem értem, nem megy.. Papírokkal szaladgálás, pénzügyeket számolgatás, főzőcske.. Szinte csak aludni és fürdeni járok be a saját szobámba :) Hát igen, nem fenékig tejfel, kissé naiv elképzeléseim voltak, de attól még boldog vagyok, iszonyat! Alig tudom felfogni..felnőtt önálló egyetemista-kollégista nő lettem! Te jó ég! Már nem olyan mint a tábor, és az előadások sem hasonlítanak egy gimis órára, illetve egyre kevésbé. De majd akkor jövök rá igazán, ha úgy 2 hetente járok csak haza. Vagy ahogy majd alakul..ha elfogy a tiszta ruhám és a pénzem :) Hát drukkoljatok,szorítsatok, hogy minden rendben legyem,kihúzzam kettessel vagy még jobbal a csúnya tárgyakat, mert ez volt az álmom, ide akartam jönni! :) Bla-bla-bla :) Most mesélhetnék még részletesebben, kedvesekről, jó fejekről, aranyosakról, viccesekről, de ennyire nem akarom magán irányba terelni a blogot, nem erről szól :)
ÁJ LÁV SZIE MKK!
És ki vagyoook? GAZDÁSZ!!!

(Ide a szexi kétrészes munkaruhámról kéne egy fotó,a mint benne vigyorgok, de hát otthon hagytam a fotómasinát, és még sok minden mást is, majd hozom :) )
Kb ilyesmi:

És rajtam fog a legjobban állni,mert a vékony lányokon lóg, rajtam pedig tökéletes, bi-bi-bí :D

Ha hazaértem, igyekszem majd valamivel előrukkolni, bár szombat délutántól vasárnap délelőttig nem hiszem,hogy sok időm és energiám marad az alkotásra hiszen jobbra-balra kell szaladgálni,hogy ez is kell a koliba, meg amaz is.. :)
És a játékomra meg tessék jelentkezni (jobboldalt a szíves képre kattintva oda jutsz)! lassan-lassan lejár majd a határidő!

6 megjegyzés:

Kathy írta...

Most meg minden teljesen uj de majd ez is lassan kiforrja magat, es megtalalod az utemet.

Ja es a ketreszes. Egy alom, tiszta csini-bini! A zseb elol teljesen uj vonalakat mutat be! Persze a patentos, dupla zsebes kabatkarol meg ne is beszeljunk! Lanyok minden álma! :)))))
De komolyra forditva a szot, sok szerencset es sikereket kivanok! Vi lav ju te kis gazdasz!

sesame írta...

Köszönöm szépen Kathy! :)Te is egy vagy azok közül, akik mindig mosolyt csalnak az arcomra a kedves, biztató kommentjeikkel! :)Egyébként annyira tetszik ez a kertésznadrág fazon, hogy lehet veszek ilyet farmerben a hétköznapokra is :)

Piroseper írta...

Sok sikert és kitartást kívánok! És remélem, hogy sokáig leszel lelkes!!!! Ez fontos! :)

sesame írta...

Köszönöm szépen! :)

szallerandi írta...

Ez így megy, az eleje valóban fejetlenség és csupa-csupa futkorászás az ilyen-olyan papírok után, de hamar letisztázódik minden. A jót könnyű megszokni:) És ha szereted, akkor meg pláne! A tantárgyakon meg nem kell még görcsölni, ráérsz közvetlen a vizsga előtt!
Én is nagyon-nagyon izgulós meg túlaggódós vagyok, és mindent átgondolok ötször, mire döntök, nem is, tízszer:)! De ez nem baj, alapos vagy, ez még hasznodra válik, hidd el!
Vizsgázni meg majd "megtanulsz", meg kezelni az izgulás dolgot! Én elsőben még egy-egy vizsga előtt 2-3 nappal képes voltam nem aludni az izgulás miatt, de a vége felé már csak közvetlen előtte, 1-2 órával volt izgalom. Úgyhogy ez is megoldódik majd, ne aggódj!
A koli meg iszonyat jó, én 8 évig voltam kollégista (szakközép és fősuli), és nem cserélném semmire!
No befejezem a litániát!
Csak annyit akartam mondani, hogy sok sikert, kitartást! (aztán majd ha lenyugszol, akkor a bütyi is belefér az idődbe):)

sesame írta...

Köszönöm szépen Andi! :)Szerencsére most már tényleg lerendeztem az összes hivatalos papírt, de attól még nem dőlhetek hátra,mindjárt itt az október és a zh-k :S :)A kolit én is nagyon élvezem, életem legszebb időszaka lesz,abban biztos vagyok :)