Keresés ebben a blogban

2011. augusztus 19., péntek

Csalódások

Lelkesen készítgetem a logómat, egy új, szuper logótervező szoftverrel. Csak egy baj van vele: demo verzió, így a háttérben hagyja a szoftver nevét, amire én gyönyörű, cirkonyás kacskaringókkal rávarázsoltam a nevem, meg mindent..Még nem sikerült teljesen kiküszöbölni a problémát.. meg valahogy bárhogy csinálom, sose vagyok elégedett vele. Most már tényleg majdnem jó! Nehéz ám kidolgozni egy komplett imidzset logóval, mindennel egy hozzá nem értőnek, de nekem sajna nem telik szakemberre. Így lehet, hogy nem olyan szuper, de viszont büszke leszek, hogy igen, én csináltam!
Már tevrvezgetem jó ideje, hogy feltöltöm a meska boltom, csak a fent említettek elkészülését várom. Viszont addig volt egy megrendelésem. Teljesen felvillanyozott, hogy igen, újra beindult az élet! megvettem az alapanyagokat, már épp nekiláttam volna, és akkor jött a hideg zuhany: az illető közölte, hogy mégsem telik rá most.. Szép, mondhatom. Nem volt nagy összegről szó, de akkor minek rendeli meg? Nekem meg ugye plusz veszteség, hogy fölösbe megvettem olyan dolgokat, amiket enm nagyon fogok felhasználni másra.. És sajnos ez nem az első eset! Egyszer pár hónapja egy tizenezres nagyságrendű ékszerszettet kértek tőlem, rengeteg ásványból. Sokat egyeztettünk, már majdnem kész volt minden, erre az illető eltűnik, mint szürke szamár a ködben. Több ezer forintot buktam el.
Én nem a profitért csinálom ezt az egészet, hanem mert szeretem. Az eladás is csak egy kósza ötlet volt, mert sokan biztattak rá, sok pozitív visszajelzést kaptam. Nem akartam nagy nyereséget, és nem is volt. Ha a sok beleölt időt, energiát, utánajárást és tervezést beleszámolom, veszteségesnek mondanám az egészet. De tudom,hogy csak nyertem vele, mert így néhányaknak adtam egy kis darab csodát, és nem pocsék tucatárukra szórták a pénzüket.
Most, hogy komolyabb terveim vannak, szeretnék 7-es adószámos lenni én is, na meg annyi nyereséget, hogy legalább új alapanyagokra, meg egy ici-pici zsebpénzre teljen, nagyon rosszul esett ez az egész.. nem a pár száz forint miatt, hanem az emberek megbízhatatlansága miatt.
Most az alkotás se megy igazán jól..

Ezüstözött ékszerdrót és cseh üveggyöngyök:

Szintén: (nekem valahogy hiányzik valami még róla..talán egy-egy hosszú, pasztel színű toll)


Csontgyöngyök és ezüstözött ékszerdrótból: (már régi tervem, de ilyen kis selejtesen tudtam csak megvalósítani)


De egy kis örömöm van legalább: már nem hiányzik az ellopott fényképezőgépem, annyira megszerettem a páromét..százszor jobb képeket csinálok vele, nem? :)

9 megjegyzés:

moonsafari írta...

Hú Szandi, nagyon sajnálom hogy így jártál! Velem is megtörtént párszor, tudom milyen érzés...
A képeid tényleg nagyon jók, nekem a középső fülbevalóról sem hiányzik semmi, egyszerű és modern, jó úgy ahogy van! :)

Lakota mágia írta...

Szépek a fülik, és szépek a fotók!!!
:-)

sesame írta...

Köszi lányok, ez most jól esett! :)

DoRcY írta...

Sajnálom a csalódásokat :( sajnos sok ilyen van sőt még ilyenebb. Túl kell rajta lépni, mást nem tehetünk. Remélem, innentől szerencséd lesz! Az utolsó képen lévő füli nagyoooon tetszik nekem :)

sesame írta...

Neked is köszönöm Dorcy! :)

moonsafari írta...

Szia Szandi! Téged külön meghívlak akkor a Miből lesz a cserebogár játékra! :))) Hozzáadtam egy űrlapot a bejegyzésemhez, ha te is megmutatod a kezdeteket, linkeld be a te bejegyzésedet! Az sajátomat már belinkeltem, mutiba :)

sesame írta...

Hűha, rendben, köszönöm a meghívást! :)Eltart majd egy darabig,amíg elővakarom a régi műveket,vagy a róluk készült képeket, de utána én is linkelek mindenképp! :)

Inky írta...

Sajnos ebben az iparágban vannak ilyen csalódások... nekem az előző munkahelyemen volt, h egy lengyel csaj kért egy bokaláncot. Svaris, ezüst dróttal, másnapra! Megcsináltam sürgősségibe, erre másnap felémse fordította a kis orcáját!!!! szval elég idegesítő volt. nekem a pénz is idegesítő dolog, mert abból tudtam volna venni ás projektre valót.... de ne csüggedj, mert lehet valakinek megtetszik és hamarosan elviszik :-)

sesame írta...

Én már komolyan nem tudom mit lehetne ezzel csinálni. Maximum ha legközelebb rendelnek, akkor felrakok egy megrendelés nevű terméket az adott árban, és majd e-mailben küldök neki képeket , ha kész van, és így van rá lehetőség, hogy negatív értékelést írjak, ha meggondolja magát az illető..