Keresés ebben a blogban

2010. augusztus 16., hétfő

Amíg nyaraltam..(játékok,szemezgető, és egyebek)

Először is:
Játék van Cseresznyéslánynál és Colette-nél is. Azt hiszem senkinek nem kell bemutatni őket, az egyikük csodás gyurmaékszereket készít, a másikuk pedig textilekkel varázsol. És persze nem felejthetem ki a sorból a Barbit se, aki a Kincsértékű csecsebecséken versbe szedett játékfelhívással csal mosolyt az arcunkra! :)


Másodszor: távollétemben Picspang volt oylan kedves,és beszemezgette a Katicás levélke kitűzőmet. Már írtam róla régebben itt, de megtalálod a meska boltomban is! :)


És hogy sokak kérdésére válaszoljak: a családi nyaralási igazi karácsonyi hangulatban telt, ha értitek mire gondolok.. De a hajdúszoboszlói gyógyfürdő, strand és aquapark szuper még mindig! Ha van lehetőségetek,egyszer látogassátok meg, iszonyat olcsó a belépő, és ez Európa legnagyobb ilyen létesítménye! :) Szépen le is égtem,és annyit lépcsőztem a csúszdáknál, hogy 2 napig fájt a lábam :D
Idő közben megérkezett az ajándékom Punky Jazz-hez, és Moonsafari-hoz. Mivel én nem tudtam róluk jó képeket készíteni,ezért tőlük lopok! :) Punky Jazz a karkötőn kívül egy kis bedugós nemez bogyó fülbevalót is kapott,amiről most nem találok képet, de majd pótlom ezt a hiányosságot! :) Hát igen, mostanában az Ágiknak kedvezett nálam a szerencse :)
Szomorúan láttam,hogy a játékomra még mindig nem jelentkezett senki :( Mi ennek az oka? Lusták vagytok,nincs időtök,vagy csak szimplán nyaral mindenki? :) Ha van igény ilyen fajta alkotós játékra, kérlek jelezzétek, ha meg nincs,akkor megtartom a nyereményeket magamnak! :P
Van 4 örömhírem mostanában, de csak szép sorjában adagolom őket, hogy maradjon tartalék a rossz időkre :)

4 megjegyzés:

moonsafari írta...

Nekem most nagyon rosszul jött ez az egy hét kiesés, szavaztam is a meghosszabbításért :) És még egyszer köszönöm az ajándékot, már volt is rajtam!! :)

sesame írta...

Örülök neki! :)Ha más is érdeklődik majd a játék iránt,meghosszabbítom! :) (Ha meg nem, akkor játszunk csak mi ketten :D)

DoRcY írta...

Én is érdeklődök csak mostanában semmi időm és holnap még el is utazunk :( Szóval hosszabbítást... vagy ilyesmi :))

sesame írta...

Na akkor már 3-an vagyunk :) Remélem lesznek még, ha nem kitalálok valami mást,amire nagyobb az érdeklődés..És reménykedem,hogy a nyaralók is visszatérnek lassan :)