Keresés ebben a blogban

2010. augusztus 28., szombat

Blogtalálkozó + játék

Tegnap este döbbentem rá, hogy bizony ma lesz a blogtalálkozó! Készülni a héten nemigen készülhettem, hiszen gólyatáborban voltam, ezért hajnalig fennvoltam,és jó korán keltem. Aztán anná, hogy eltévedtem,és csak valamivel dél után értem oda a helyszínre. Sajnos már nem lehettem ott sokáig,még kettő előtt el kellett mennünk,de addig nagyon jól éreztem magam! Csereberélni ugyan nem tudtam,de sok kedves blogos lánnyal találkoztam élőben, és megismertem további kedves blogos lányokat is! :) Ott volt Vera Násfa, Lidércke, CSJ, Punky Jazz, Toritextil, Kinema és még sokan mások! :) Az újonnan megismertek: Gyöngycica (aki volt oylan kedves,és kocsival vitt egy darabig) és Csilla- Art. Egy kis papír pillangóm pedig gazdára talált legnagyobb rajongómnál,egy bájos kis tündérlánykanál! :) Kár,hogy nem fotóztam le! :( Amit viszont lefotóztam: a képen két Eszti-féle ujjbábbal láthatóak a lányok,remélem nem haragszanak,de szerintem szuper lett a fotó! :) Sajnos bent nem voltak túl jók a fényviszonyok,úgyhogy elég rosszul sikerült a többi kép, és ez se a legjobb minőségű :(. Már várom a következő alkalmat! .) Akkor előbb indulok majd,és igyekszem odatalálni! :)


Mielőtt még elfelejtem:
szülinapi játék van Moonsafarinál! :) Ezúton is boldog szülinapot kívánok neki! :)

15 megjegyzés:

Cserny Laura írta...

Jó neked hogy egy kis időt eltölthettél a többi blogos társsal.

Viktória írta...

Blogatlálkozó :)

sesame írta...

Laura: Kár, hogy te nem jöttél! :( Mikor mész legközelebb Goubára?

Viki: Köszönöm, máris javítom! :)

Cserny Laura írta...

29-én vasárnap

sesame írta...

Jaj de jó! :)Ha tudok, feltétlenül benézek, mert még lógok neked valamivel ;)

moonsafari írta...

Úgy sajnálom hogy nem mehettem :( Ráadásul a családi program is felborult mert a barátom megbetegedett, így ápolónővé vedlettem a hétvégére.
A játékhoz sok szerencsét :)
A postás miatt meg elég ideges vagyok, persze én vagyok a hülye, miért nem ajánlottan adtam fel, de a te borítékod is megérkezett hozzám, gondoltam ezzel sem lesz gond :S Kicsit még reménykedek azért, ha végképp nem érkezik meg akkor majd valahogy kárpótollak :)

sesame írta...

Tényleg kár, de majd jössz legközelebb! :) Én is morcos vagyok,hogy elvesztettek,de ez az első eset, úgyhogy akár megbocsátható is lenne..de hát nem az a dolguk,hogy célba érjen?! Pff.. Így meg ugye adhat fel mindent az ember ajánlva jó drágán. Mondjuk ha elsőbbségivel adod az sokkal olcsóbb,és arra jobban vigyáznak, mint a sima levélre, úgy vettem észre.

moonsafari írta...

Úgy adtam fel, elsőbbségivel, én is ebben reménykedtem. De lehet hogy ha érezni hogy van benne valami ami nyilvánvalóan nem levél akkor érdekesebbnek tűnik valakik számára...

sesame írta...

Hát.. :( És egyébként mit küldtél? A dínót?
Egyébként ha érdekel a játékom,holnap közzéteszem, hogy meghosszabbítom a határidőt, mert sokan jelezték, hogy jó lenne. De már jelentkező is van, konkrét alkotással! :)

moonsafari írta...

Igen a dínó volt az. nem nagy dolog, de akkor is...
A játékról kicsit megfeledkeztem, összezavart a kórházi "nyaralás", de persze hogy érdekel, főleg ha van még idő :)

Erika írta...

Szia!
Lassan, de biztosan hozzád is eljutottam. Úgy látom te sem unatkoztál az elmúlt hetekben. És csodás napokon vettél részt.
A sulikezdéshez sok sikert és kitartást kívánok!

Nagyon aranyos vagy, hogy rám is gondoltál mikor a díjat küldted. Köszönöm szépen! El is fogadom, és amint magamra találok ki is rakom a blogomra.

sesame írta...

Köszönöm Erika! :) Semmi gond,most nekem is rengeteg elmaradásom van! :)Ha lesz majd egy kis időd, jelentkezhetsz a játékomra is! A határidőt meghosszabbítom, kb szeptember végééig :)

Unknown írta...

Szandi, örülök, hogy ott voltál mégha csak a végén is!:-)
És lenne egy kérésem...elkérném a Nóri féle képedet! Én nem vittem gépet és ott az ujján a gyűrűm!:-)))) kösziiii Marcsi

Névtelen írta...

Hehe, csak most találtam meg ezt a fotót...:D Ellopom ha nem baj... :P
Szuper volt a blogtali... :)

Puszi!

Nóri

sesame írta...

Marcsi, Nóri: nyugodtan "ellpohatjátok" a képet! :) Amin nincs alul a Sesame-szignó, azt mindet el lehet lopni :)