Keresés ebben a blogban

2010. augusztus 18., szerda

Csupa-csupa jó hír! :) Barátság díj, blogtalálkozó és a többi :)

Én is megyek az I. Országos Kreatív Blogtalálkozóra! :) Már nagyon várom! :)

Természetesen a hétvégi Mesterségek ünnepét sem hagyom ki, mindenképp kilátogatok! :) Dóri (Made for you) is ott lesz, illetve az édesapja, aki csodás kerámiákat fog árulni :)

És eben a pillanatban kaptam ezt a csodás díjat Moonsafaritól! Köszönöm szépen! :) Akiknek én tovább adom: Blaur, Erika, Julcsi, Kathy, Kinema, Lidércke, Mandala, Punky Jazz, Raindrop, Toritextil, Vera Násfa
Nem tudom hány embernek lehet továbbadni, remélem nem írtam túl sokat,és nem hagytam ki senkit :) Azért kapják ők a díjat, mert mindig felvidítanak a kedves kommentjeikkel, velem együtt izgultak és drukkoltak a felvételikor, és még sorolhatnám! :) Köszönök mindent lányok! (és ha lehetne, Moonsafarinak is küldeném, de hát tőle kaptam :) )


Talán ma majd felrakom pár régebbi ékszerem a meskára..kissé elhanyagoltam a boltot a nyaralás miatt, meg nagyon gondolkoztam,hogy bezárok,mert túl sok a költség nem miatta. Nem ebből akarok megélni,és nem is a pénzért csinálom, de azért.. Most igyekszem arra törekedni,hogy nagyjából egálban legyenek a kiadások, vásárlások és az eladásaim :) Amíg nyaraltam, megkerestek, és tegnap le is bonyolítottuk az üzletet: 4 fülbevalóm lelt új gazdára! :) ez most új lendületet adott, úgyhogy marad a bolt, és igyekszem majd új ékszerekkel előállni, hiszen a nyaralás alatt semmi sem készült,még csak terv vagy vázlat sem.. :)
Kicsit kezdek aggódni,hogy túl sok jó történt mostanában, és mindjárt jön a nagy pofon, hogy nehogy már fenékig tejfel,meg habos torta legyen minden..vagy túl negatív lennék?

15 megjegyzés:

Mandala írta...

Nagyon aranyos vagy, hogy rám is gondoltál. Köszönöm szépen. Csak annyi a dolgom vele, hogy kirakjam és továbbadjam?

PunkyJazz írta...

Szandi, olyan kedves tőled, hogy gondoltál rám! Köszi! :)) A találkozóra én is megyek, biztosan találkozunk! :))

Kathy írta...

Koszi szepen, aranyis vagy hogy gondoltal ram is! Mit kell vele csinalni? :))

sesame írta...

Szívesen! :) A díjat ki kell rakni a blogra, leírni kitől kaptad, és tovább adni tetszőleges számú személynek :)

moonsafari írta...

De szeretnék én is menni a találkozóra! :(

sesame írta...

Nem jössz? :( Pedig nagyon örültem volna! Remélem még meggondolod magad! :)

Vera Násfa írta...

Köszönöm, hogy gondoltál rám!

Túl sok jó után jön a pofon megjegyzésedre: hát, ezt biza jól belénk nevelték! :-( Miért ne történne jó után még több jó? Meg mi a rossz? Lehet, hogy ami pillanatnyilag annak tűnik, hosszú távon még sem az... Bízz! :-)

sesame írta...

Hát, csak volt egy pofon,de csak kicsi: egy kedves ismerősömnek stroke-ja volt,és most kórházban van. De hál istennek fel fog épülni,már az intenzívről is kihozták! :) Ő aztán mindent túlél! :) Úgyhogy igazából mégse pofon,arra jutottam :)

Ledorka írta...

Nagyon kedves tőled, köszönöm. :) 28-án találkozunk! :)

Lente Julcsi írta...

Köszönöm,kedves tőled:)
Azt azért szeretném tudni,hogyan is szól magyarul ez a vers?

sesame írta...

Szívesen :)
Lidrércke: De jó, hogy te is jössz! :)
Julcsi: Sajnos nem tudok spanyolul :)Lehetne egy olyan barátság (vagy egyéb) díjat csinálni,ami magyarul van! :)

moonsafari írta...

Nem tudok menni, egyrészt családlátogatás lesz zon a hétvégén, másrészt nagyon sok utazás lenne felzötyögni és visszajönni Szegedre vonattal, anyagilag is megterhelne kicsit. Legyen találkozó Szegeden is inkább! Vagy legalább Kecskeméten :)))

sesame írta...

Hát, kár, de megértem! Ha vidékre nagymamákhoz leutazunk a családdal, úgy hogy két diák és két 90%-os jegyet veszünk, az oda vissza közel 15-20 ezer forint..:( De szerintem Budapest jó hely egy ilyen találkozónak,mert oda mindenhonnan könnyen el lehet jutni, helyet is könnyebb találni.. :)

Cserny Laura írta...

Köszönöm:)))))

sesame írta...

Szívesen! :)