Keresés ebben a blogban

2010. augusztus 31., kedd

Játék meghosszabbított határidővel! + még egy szemezgető


Emlékeztek még a játékomra? Többen is jeleztétek, hogy szívesen beneveznétek, de nincs elég időtök. Meghosszabbítom a határidőt szeptember 30-án éjfélig. Aki elfelejtette, hogyan is zajlik, vagy még nem tud róla, annak itt vannak újra a szabályok, ill. feltételek:
Alkotnod kell valamit a két saját kezeddel, téma: a szeretet. Alapanyag és technika lehet bármi, lényeg, hogy ne csak előre gyártott elemeket rakjatok össze, hanem legyen belőletek is egy darab benne (nem kell szó szerint venni! :) ) A kész munkákról készítsetek 1-2 jó minőségű fotót, és ha van kedvetek írjatok egy kicsit róla, hogy mit gondoltatok az elkészítése közben, miért kapcsolódik szeretet témához, stb. A fotókat és a gondolataitokat szeptember 30.-án éjfélig várom az alábbi e-mail címre: aszaltszilva@vipmail.hu
Ezután egy kiállítást rendezek a munkákból a blogon, és kisorsolok néhány alkotót, akik valamilyen ajándékot kapnak tőlem! :) (jelentkezők számtól függ,hány nyeremény lesz: minél többen jöttök, annál több! :) ) Nem verseny, mindenki alkotása érték! Ezért is fogok véletlenszerűen sorsolni, nem pedig kikiáltani, hogy x-é a legszebb, de z-é ronda.

A jelentkezés feltételei:

- Szeretet témában alkotás, nem csak gyári alapanyagokból.
- Jó minőségű fotó elküldése az e-mail címemre.
- Játék meghirdetése a blogodon (ha nincs saját blogod, akkor is jelentkezhetsz)
- ha meglepetés ékszert (is) szeretnél, írd le a kedvenc színeidet, és azt, hogy a lógós, vagy a bedugós füliket szereted-e jobban, illetve hordasz-e karkötőt, van-e valamilyen ékszerallergiád.

Siessetek, mert már van jelentkező! :) Természetesen én is készítek majd valamit, de magamat nem veszem bele a sorsolásba :)

Közben pedig örvendezek, mert pár napja a látogatottságom átlépte a 2000-es határt! :) Új játékot egyenlőre nem indítok, hiszen még ennek sincs vége! :) De ennek örömére tervezem,hogy kicsit rendet rakok a blogomban, a kulcsszavak háza táján.. (nem fog ártani :) )

Mielött elfelejtem: megint beszemezgettek! :) Ezúttal Prugisimi Zöldek és feketék: egy ütős párosítás című szemezgetőjébe került be egy fülbevalóm! :)

Itt láthatod egy kicsit nagyobban (a meska boltomban is kapható!)



4 megjegyzés:

Bea írta...

Jó játék. Szerintem vedd bele magadat is, és húzz nevet: akiét kihúzod, az fog meg ajándékozni téged. ;)Ennyi munkáért te is megérdemled. :)

sesame írta...

Tetszik az ötlet, de akkor tuti senki nem fog jelentkezni :D Neked egyébként nincs kedved benevezni? :)

moonsafari írta...

Megnyugtató ez a határidő módosítás :))) Gratula a szemezgetőhőz!

sesame írta...

Köszi :) A szemezgetésbe bele kéne húznom, mert többen szerepeltem, mint amennyit csináltam :)Csak oolyan lusta vagyok..és csomószor a felénél döbbenek rá,hogy még se jó, és egy fél órányi munkám kárba veszik.. :(