Keresés ebben a blogban

2010. augusztus 30., hétfő

Mostanság

Először is: ne haladjunk időrendben!
Tegnap délelőtt kilátogattam a Deák térre, hogy na megyek Goubára, mert volt ott egy kis dolgom.. :) (persze azért előbb megkóstoltam a meki mellett a rózsa alakú(!) fagyit, amit oylan különleges ízekben is árulnak, mint pl a levendulás fehér csoki-mmmm!) Ismét találkoztam Laurával, azaz Blaurral, hogy átadjam neki a régóta esedékes nyereményét, amit a 100. hozzászólásért kapott (ha nem számítjuk az én hozzászólásaimat, akkor a 100.).
Annyira örült neki, hogy nekem ajándékozta ezt a pénztárcát! Szép dolog..elmegyek meglepi ajándékot vinni valakinek, aztán még én kapok valamit! :) Persze nem sokáig kérettem magam, ki tudna ellenállni! :) Azóta már be is laktam! Elnézést a rossz minőségű fotóért, de sötétben, lámpafényben ennél jobb nem ment..A belsejét sehogy se sikerült megörökíteni ezzel a fránya géppel, pedig az is szuper: van benne mindenféle zseb, rejtett zug, bakkártyáknak való hely..:) És még kívül is van egy zipzár, ami egy zsebet rejt! Tehát elfér benne az összes létező papírom,íratom, kártyám, meg az a kevés kis pénzem is :) Az anyagon látszik, hogy jó minőségű, és strapabíró, a mintája meg cicás ^^ Kávézó cicák :) (nem véletlen,hogy erre csaptam le :) ) Köszönöm szépen Laura! :)

Aztán, aztán: pótoljuk az elmaradásokat. Még a maratoni nyaralás előttről is vannak itt dolgok, meg 2 héttel ezelőttről, illetve a blogtali előtti estéről.. Nagyon le vagyok maradva a blogolással, pedig még el se kezdődött az egyedem-begyedem.. hajhaj, mi lesz itt!

Ő régóta állt félkészen, kb. az első 5 ékszerem egyike, csak gyöngyre várt.


Ő is UFO, még egy ásványt rátettem. 925-ös ezüst indiai acháttal, unakittal, nefrittel, aventurinnal. A képen nem látszik, de mind különböző árnyalatú zöld.


Tűzachát és 925-ös ezüst. Őt is már régebben elkezdtem.


Végre egy gyűrű. Cseles, mert "összehajtható" :) Készült még egy drótgyűrű, csak nincs róla szalonképes fotó egyenlőre.



Ő a rút kiskacsám: eredetileg félhold alakú volt,és a gyöngyök befelé voltak. Csúnya volt, most már szép! :)


Őt először olyan hálós megoldással akartam dekorálni,de nem ment, maradtak a tekergők.


Bedugós drótgombóc: egy csúnya,elrontott ékszerem része volt, de így már sokkal jobb :)

6 megjegyzés:

Raindrop írta...

A gyűrű valami elképesztően jó! :)
Zseniálisak ezek az ékszerek most, mindegyik nagyon tetszik! A kőválasztás is remek!
A pénztárcád is csúcs! :)

sesame írta...

Köszönöm szépen! :)

moonsafari írta...

A piros achátos a kedvencem és a csavart medál. És a kis gubancos bogyó. Meg a kék gyöngyös. Nagyon jó lett mind, nna :)))

sesame írta...

Örülök, hogy nem csak nekem tetszenek! :) (akkor talán mégsem vagyok annyira elfogult? :) )

DoRcY írta...

A drótgyűrű nagyon nagyon tetszik :)) Olyasmi pénztárcám pedig nekem is van Blaurtól csak madárkás! És olyan drótgombóc fülim pedig DaloDesign-tól van és olyan kis aranyosak ezek is szerintem :)

sesame írta...

Az a madárkás anyag nekem is angyon tetszik! :)
Jaj! DaloDesgin is csinált ilyen drótgombócot? :S Akkor csak saját használatra tartom meg, remélem nem fog megharagudni..semmiképp nem szeretnék senkit másolni! Köszi, hogy szóltál! :)(mondjuk eredetileg az a gombóc egy kis részlete volt egy ékszernek, de ugye szétbontottam,mert nem jól sikerült)