Keresés ebben a blogban

2010. szeptember 1., szerda

Játék Kinemánál! +ami még lemaradt+megrendelések+újak

Kinema játékot hirdetett! Többek között ezt a szépséget is megnyerheted:

Akik múltkor lemaradtak:


Íme az újak:
Tegnap este született,amikor elhatároztam,hogy még több csavaros-rugós dolgot fogok készíteni :) A neve alkonyat.


Gránát szitakötő. Kivételesen nem 925-ös ezüsttel, hanem ezüstözött ékszerdróttal párosítottam az ásványokat :) Lehet medál, vagy mobildísz :)


Koktél-cseresznye: a cseresznye fülik ihlette kis cseresznye, ami lehet mobildísz, vagy bármi más :)


Megrendelésre készültek:

5 megjegyzés:

Unknown írta...

köszi Sesame!!!:-))))

Agyból Buddha írta...

Sesame, üdvözöllek az olvasók, akarom mondani követők között. Úgy látom, te játékos vagy a vicces fajtából!! Két blogod is van, és tök egyforma. Ikerblogok. Wow! Hogy ez nekem nem jutott eszembe...


Várj egy kicsit.
De mire jó?

sesame írta...

Szia!
Örülök,hogy megtaláltalak. Azt hiszem zugolvasó maradok,és csak magamban nevetgélek. Ez az ikerblog dolog gondolom valami buddha-féle vicc, vagy valami gazfickó másol :P De nagyon másol! Hű, én most ehhez lehet hogy fáradt vagyok? De én mindig az vagyok. Na pont ezért zugolvaslak.
Szezi

Shushanna írta...

Nem tudom miért nem hamarabb, de most már elmondom, hogy akármerre olvasom a kommentjeidet, mindig tiszta és őszinte kedvesség árad belőlük.
Örülök, hogy (virtuálisan legalább) ismerhetlek.:)

sesame írta...

Köszönöm Shushanna, ez most nagyon jól esett! :) (épp kicsit padlón vagyok..) Szeretem ezt a blogosdit, mert teljesen ismeretlenekhez virtuálisan oda lehet ballagni,és leírni,amit gondolok, és nem néznek hülyének érte :)Ezt az utcán nem lehetne megtenni :) És oylan jó így másokat megismerni, látni a munkájukat,velük örülni.. .) Még ha a valóságban nagy távolságokra is vagyunk egymástól, itt akkor is közel lehet kerülni a másikhoz,és barátságokat kötni :)