Keresés ebben a blogban

2010. október 2., szombat

Szeretet

Emlékeztek még a játékomra? Szeptember 30.-án lejárt a határidő, és most itt az idő, hogy megmutassam nektek a beérkezett műveket! :) Sajnos nincsenek sokan, de nem a mennyiség, hanem a minőség a fontos! :) Köszönöm Vikinek és Dóriank! :) Mivel csak ti jelentkeztetek, ezért mindketten kaptok tőlem valami ajándékot! :) (Én is készítettem valamit, egy ékszerszettet, csak még nincs kész a gyűrűje, és mostanában nem megfelelők a fényviszonyok a fotózáshoz. Szép dolog,lemaradtam a saját játékomról! :) )

Íme a szépségek, beérkezési sorrendben:

Viktória alkotása
"Ezekkel a táskákkal szeretnék nevezni a játékodra. A kék a lányomé, a fehér az enyém. Nem is nagyon szeretnék mást hozzáfűzni, szerintem elég egyé
rtelmű, hogyan kapcsolódik ez a témához. Hogy mit éreztem a készítése közben, amikor készen lett, és mit érzek, mikor együtt megyünk valahová a táskákkal, azt meg lehetetlen szavakba foglalni..."

Dóri
alkotása:
"Gondoltam, küldök a játékra valamit. Igaz,nem lesz újdonság, de szerintem ezek a kis lakásdíszek simán beleillenek a témába. Olyan szép, kedves, bájosak, és vörösek, az igazi izzó szeretetre emlékeztetik az embert!"



Ezt a bejegyzést teljesen nekik szenteltem,de ígérem írok még a héten magamról is! :) Köszönöm mindenkinek a kedves szavakat és a biztatást! :)

2 megjegyzés:

horimarika írta...

Igazán aranyos, kedves mindkét 'pályamű'!!!! Gratulálok nekik!!!

Viktória írta...

Köszönöm, és Neked is Sesame a játékot :)