Keresés ebben a blogban

2011. augusztus 25., csütörtök

Hogy tetszik?

Sok sok munka, rengeteg idő, tervezés és keresgélés után, na meg a logótervező programmal kötött béke eredményeként végre megszületett a logóm! :) Ezzel már nagyjából elégedett vagyok, és vegyük figyelembe, hogy én csináltam, segítség nélkül! (Már csak az ékszereim fotóira kéne rávarázsolni a kis szívecskéket, de ezt majd a photoshoppal megtárgyalom :) )
Mi a véleményetek róla? :)


12 megjegyzés:

Kathy írta...

Teccik. Olyan igazi Sesames! :))

EWA gyöngyös világa! / EWA's World of Beads! írta...

Nekem is tetszik,jó ötlet,de attól függ mekkorába akarod a képeidre rakni,és fogysz e a fotózásnál arra figyelni hogy valahol legyen egy kis üres rész ahol jól olvasható lesz,mert ha ezt valami színesebbre ráteszed akkor elvész benne ha túl kicsi akkor olvashatatlan,ha túl kontúros elnyomja a képedet! A stílusát meghagynám de egy kicsit egyszerűsítenék rajta,én az enyémen megtapasztaltam,és sokat is csinálok ilyet a munkám miatt.De ez csak az én véleményem!

Lakota mágia írta...

Éva nagyon profin fényképez, biztosan érdemes megfogadni a tanácsát. Ami viszont a formát illeti, nekem is az jutott eszembe, hogy igazi "Sesame-s", és nagyon illik az ékszereid stílusához! Vagyis gratulálok, szuper ügyi vagy!!!
:-)

sesame írta...

Köszönöm lányok, Évának külön köszönöm a tanácsokat!
Először én is túl bonyolultnak gondoltam, de nekem nagyon tetszik ez a cikornyás verzió, az egyszerűek nem illenek hozzám :)A képeimre csak a szívecskét teszem rá fehérben, úgy mindegyiken jól látszik, így szerintem kiküszöbölhető a fenti probléma. Majd megnézitek az új ékszereim fotóin :)

EWA gyöngyös világa! / EWA's World of Beads! írta...

Ha csak a szívecskét rakod rá nem lehetne a szívecske folytatása bal oldalon egy S betű és azt a vonalat azon az oldalon más színnel csinálnám így a kezdő betűd benne lenne!Remélem érted,mit írtam csak olyan nehéz leírni,könnyebb mutatni.

sesame írta...

Van több tippem is arra, hogy mire is gondolsz, majd próbálkozom :) De lehet, hogy maradok így simán a szívnél, bár ki tudja.. :)

moonsafari írta...

Így nekem is nagyon tetszik, képekre rátéve tényleg túl sok lenne. Mostanában én is kipróbáltam a logómat rátenni a képekre a névvel együtt, vagy anélkül, de egyszínűben sem mutat túl jól, ás a türkiz-lime párosítás sem passzol minden ékszeremhez sajnos. De a szívecske biztosan jól fog mutatni majd a fotóidon! :)

Artemis írta...

Nekem egy kicsit sok az összhatás. A cikornyákkal nincs gond, én is ilyen cikornyás betűket használok a branneremhez és nagyon szeretem. De a Sesame alatti irás szerintem összezavarja a képet. Ez csak egy vélemény amatőr szájából, de szerintem ütősebb lenne csupán ha a Sesame és szivecske maradna, vagy az a rész egyszerűbb betűkkel iródna.
Bár jár a szám, minél tovább nézem, annál jobban tetszik igy, ahogy van.

Viki Frey - you know, Brizsit ;) írta...

Szia, most néztem csak meg a blogomhoz jött megjegyzéseket, valamiért figyelmen kívül maradtak eddig. Nu, jajaja, örülök, hogy újabb drótos ékszeres kolléglányra bukkantam. Jópofák az ékszereid.
ÉS a logóhoz csak annyit, hogy nekem tetszik, úgy ahogy van - benne van, hogy ki vagy és mit csinálsz és nagyjából az ékszereid stílusa is. Ennél lényegre törőbb nem lehetne szerintem. Szóval, ne változtass rajta. Hajrá, szép lett! :)

sesame írta...

Köszönöm a többieknek is, akik véleményezték!
Azóta kipróbáltam több verziót, próbáltam variálni, egyszerűbben, stb.. de nekem is így tetszett a legjobban! Úgyhogy marad :)

Unknown írta...

Nagyon szép lett! Én is ilyensmi problémában vagyok, megkértem már régi rajz tagozatos barátnőmet is tervezésben, de nem válaszolt.... elkérhetem a program nevét? nagyon tetszik ez a stílus :-)

sesame írta...

Igazából akkor jár az ember a legjobban, ha magának csinál logót :) Nekem is ígérgették, és nem lett belőle semmi. A neve AAA logo 2009 business edition. De ha a demó verziót tudod csak megszerezni, akkor sajnos nem engedi az elkészült művedet neten is megjeleníthető jpg fájllá átkonvertálni. De ha nem haladsz vele, esetleg megpróbálhatok valamit összedobni neked én is. Persze nem ígérem, hogy 2 nap alatt, és lehet nem is fog tetszeni, de elég jól el tudok játszani vele :)