Keresés ebben a blogban

2012. október 12., péntek

Az ítélet: marad minden a régiben! :)

Lényeg a lényeg, hogy az előző bejegyzéshez írt kommentek, észrevételek segítettek átgondolni a helyzetet, és beláttam, hogy igazatok van: marad a régi blog! :)
Viszont 1-2 változás már látható is: beláttam, hogy a régi logó tényleg túl cirkonyás, így lecseréltem erre a sokkal egyszerűbb, letisztultabb, de azért mégsem kacskaringó-mentes változatra! :) Így kicsit maga az oldal-design is változott, de nekem nagyon tetszik! :)


 A színeknél külön figyeltem, hogy az ún. web-safe colors listából válogassak, ami azt jelenti, hogy elvileg ezek a színek mindenki számítógépén ugyan úgy maradjanak. Ha kíváncsi vagy honnan van ez a tipp, vagy még több hasznos dolgot szeretnél megtudni a weboldal desgin témájában (persze kezdő szinten) akkor ajánlom ezt az oldalt: http://webdesigntanfolyam.com/
Ha alul jelentkezel a "rakétaprogram"-ra, heti 1 ingyenes anyagot küldenek, rengeteg nélkülözhetetlen infóval és tippekkel! :) (ez NEM egy fizetett hirdetés :) )

A megújult facebook oldalam itt találjátok (a régit rövidesen törlöm): http://www.facebook.com/bySesame
Azért volt szükség a változtatásra, mert szerintem ez egy könnyebben megjegyezhető cím, mint a régié, és sajnos ezt nem engedte megváltoztatni a rendszer. A régi képeket (és majd az újakat is) folyamatosan fogom feltölteni, lesz pár újrafotózott ékszer is, és mindegyiken szép, vadi új vízjel, mert sikerült találnom ehhez is egy ingyenes programot! :)

A játék nem sokára újra indul itt, csak szokás szerint semmi időm, de már igyekszem jobban beosztani.. :) De érdemes lesz várni, és figyelni, azt garantálom!

Még egyszer köszönöm mindenkinek a tanácsokat, és megjegyzéseket, na meg azt, hogy olvastok! :)
Szép hétvégét! :)

2 megjegyzés:

EWA gyöngyös világa! / EWA's World of Beads! írta...

Örülök a döntésednek:))))

sesame írta...

Köszönöm, én is örülök, hogy ennyien jöttetek, és megosztottátok velem a véleményeteket! :)