Keresés ebben a blogban

2010. július 29., csütörtök

Balatonnnál sej-haj de jó, úszik a nyaraló..

..Minden hullámnál fejre áll,és a láb kalimpál! :)
Holnap elutazom egy hétre a Balatonra, és mire visszajövök, indulhatok Hajdúszoboszlóra, utána pár nap múlva gólya-tábor.. :D Egész nyáron nem voltam sehol, most gyorsan bepótlom! :)
Ha időközben véletlenül megnyernék egy játékot,vagy bárki bármiért keresne,szíves türelmét kérem, leghamarabb aug. 7-én tudom megnézni az üzeneteimet.
Bizony, bizony, egyre jobban izgulok az egyetemi dolgok miatt, már egyre több leendő csoporttárssal vettem fel a kapcsolatot, és ha az egész társaság olyan lesz,mint akiket eddig megismertem,akkor nem lesz semmi gond! :) Közben utánanéztem kicsit a statisztikáknak is. Erre a szakra államira 341-en jelentkeztek, 33-at vettek fel..és én is köztük vagyok!!! :) Ez eszméletlenül jó érzés! :) De nem fényezem tovább magam! :)

Még egy fontos: attól,hogy nem vagyok itthon,még lehet jelentkezni a játékomra, nyugodtan bombázzatok az e-mailekkel! :)
Ha a képre kattintasz, megtudhatod a játék részleteit is! :)


Természetesen majd mutatok fotókat a nyaralásról,ha haza értem, és érdekel titeket is! :)

7 megjegyzés:

DoRcY írta...

Nagyon jó pihenést kívánok!!! Használd ki a nyarat! Én is alig várom, hogy már leteljen a feszített munkatempó :(

Kathy írta...

Jo szorakozast es pihikeljel sokat!:))

moonsafari írta...

Jó nyaralást Szandi, kirándulsz is vagy inkább csak strandolni mentek a Balatonhoz?

sesame írta...

Köszönöm szépen lányok!
Ági: nem túrázok,csak pihenek ezerrel..meg a nyaraló kertjét segítek kicsit rendbe rakni :)

moonsafari írta...

A kertészkedés jó :) Én is úgy örülnék egy pihenős hétnek de olyan kevés szabadságom van :( A barátom meg állandóan menni akar valahová, szóval igazi pihenés majd csak karácsony körül lesz, de akkor már nem lehet kertészkedni :)
Mindenesetre még egyszer jó nyaralást! :)

sesame írta...

Hát én szerencsére még nem dolgozok, de a párom igen, és kevés a szabija..meg lusta is,soha nem akar sehova vinni :D Nem kertészkedés lesz, inkább kertrendezés..kidobáljuk a szemetet,meg mindent ami nem kell,gyomlálunk..azért nem olyan jó program,pláne ilyen melegben.. :D De azért leginkább pihenni fogok,fürdeni,szórakozni (meg főzni,meg mosogatni,meg takarítani.. :D)Meg izgulni a kolis, meg egyetemes dolgok miatt :)

Lakota mágia írta...

Jó és sok pihenést, szép időt kívánok! :-)