Keresés ebben a blogban

2010. július 25., vasárnap

Gyurmás kontárkodásaim I. rész+ legújabb szerzeményem

Én kicsit máshogy gyurmázom, mint a többiek :) Mivel borzasztóan drága mulatság ez a dolog, inkább csak egy színt veszek, és utólag festegetem. Így egyedibb is lesz a végeredmény. És a minta a lényeg,mert én rózsánál bonyolultabbat nem tudok, de azért próbálkozom :)
Ez a szív a 4. gyurmás művem (az elsők egy csiga és két levélke, még úgy másfél éve), és valamiért a mézeskalácsra emlékeztet. Aranyos kis dísz, némi raffiával megbolondítva :) Igazából ő is UFO volt, mert még tavaly készítettem (mézeskalácshoz vásárolt sütikiszúróval),és csak pár hete égettem ki (najó, én forrásban lévő vízbe dobálom,tehát inkább kifőztem), és festettem le.

Ő pedig itt a gyurma és drót ötvözése némi cseh üveggyönggyel című projektem első darabja. Még lelakkozom szerintem. Szerintem az alapötlet jó, és a kivitelezés? Mit gondoltok?
Ez pedig a csodás pólóm, amit Babett festett meg nekem! :) Nem sűrűn lesz itt rólam kép, de ezt meg kellett mutatnom magamon is, pláne,mert a sima kép rosszul sikerült a fényviszonyok miatt. tudom,borzalmas az önmagam fényképezősdi, de hát nem volt kéznél senki :)


Egyébként ma rendkívül termékeny napom volt, nemezeltem, drótoztam.. majd mutatom, hogy miket :)

5 megjegyzés:

moonsafari írta...

Tökjó a kép rólad is! Nagyon tetszik a póló. És a kis fehér fülbevaló is aranyos!

Erika írta...

Csini vagy ezzel a pólóval is. Nagyon jól áll neked ez a szín!!!!!!!!!!
És a minta is tetszik a pólón!!

sesame írta...

Köszönöm lányok! :)Hát igen, imádom ezt a pólót, a színét, a mintáját- ma teszteltem élesben! :)egyébként ez a kedvenc színem, ez a csodás kékeszöld..nem tudok betelni vele :)

DoRcY írta...

Nekem is nagyon tetszik a póló, csodaszép :)) És az a rafiás szivecske.. de cuki!!! :) A fehér is tetszik, jó az ötlet és a kivitelezés is, szerintem!

sesame írta...

Köszi! Akkor szerintem még készítek a fehérhez hasonlókat,mert terv az van bőven! :)