Keresés ebben a blogban

2010. július 5., hétfő

Új ékszerek! Avagy egy a beszámolók közül, amikkel lógok nektek :)

Először két réz:
Ezeket a szuper zöld strasszos levél csüngőket eredetileg egy borostyán levél mintás füli alaphoz vettem, de nem passzoltak a színek..Ez szép vörösréz színű, a füli alap meg sárgaréz inkább.. De találtam nekik helyet :) És persze egy levélen fotóztam :) Senkit ne tévesszen meg a kép, pár napja készült, de tele van a kert ilyen levelekkel.. A velem majdnem egyidős meggyfa ugyanis haldoklik :( Nem szeretem a meggyet túlzottan, de ezt a kis (nagy) fát igen, mert a cseresznyével együtt szuper árnyékot vetnek a nappalira,és nyáron így olyan, mintha klíma lenne :) De az emeleten sajna dög meleg van.. Szóval drukkoljunk együtt a meggyfának, hogy még sok-sok évig viruljon a kertben! :)

A másik fülipárnál sokáig gondolkodtam,milyen gyöngyökkel egészítsem ki, végül megkapta ezt a két cseh üveggyöngy cseppet. Terveim voltak velük,de végül nem jött össze, mert a többi gyöngyből csak 1-1 db-ot találtam,amik még kellettek volna ahhoz az ékszerhez, úgyhogy felhasználtam őket :)

Ez egy kész fülialap és fekete levél alakú flitterek kombinációja. Hónapok óta várta sorsa beteljesülését,mert szereznek kellett hozzá 10 egyforma ezüst színű szerelőkarikát, de valamiért mindig lemaradtak a bevásárló listámról :) Több kép róla a meska boltomban!

Ő pedig egy mobildísz akar lenni,méghozzá virág. Elég rossz szögben fotóztam, ezért tűnik ennyire girbe-gurbának, de vele egyébként sem vagyok elégedett. Lehet, hogy megy a selejtek közé.. Ezt a virág alakú kagylógyöngyöt már régóta őrizgetem, eleinte egy dísz része volt: egy farúdról drótszálakra erősített kék gyöngyöcskék voltak, de az első felújítás után elpakoltuk,és a drótok nagyon elhajlottak, és kiegyenesítgetés helyett szétszedtem az egészet..(azért nem fűztem cérnára,mert folyton összegabalyodott, ahogy a damil is)

Most döbbentem rá, hogy a 3 eddig bemutatott ékszer mindegyike valahogy olyan őszies lett :) Najó, a flitteres-leveles talán annyira nem, bár a levelekről nekem mindig az ősz jut eszembe, és mivel feketék is, az elmúlást jelképezik.. Talán tudat alat nagyon várom már az őszt, és az egyetemet, a kollégiumot.. :)
Van még egyébként egy befejezetlen rezem, amin még kicsit meditálok,hogy bővítsem, és legyen karkötő, vagy csak kapjon egy akasztót, és legyen fülbevaló..Majd még kitalálom :)

2 megjegyzés:

DoRcY írta...

Nekem a fekete leveles tetszik nagyon :)

sesame írta...

Azt én is imádom! Végre csináltam valami feketét :)A vásáros bejegyzésed meg várom, szerintem nyugodtan kiteheted, mert rengetegen jelentkeztek a játékodra :) (mért van az, hogy a blogspot a blogfrissítések között megjeleníti a törölt bejegyzéseket is?)