Keresés ebben a blogban

2010. július 20., kedd

Hajajj+játék Ergánál

Idő és alváshiányban szenvedek.. Az egyik kedves szomszédnál változatlanul fúrnak-faragnak már korán reggel, én meg még mindig nem tudok hajnali kettő előtt az ágyam közelébe jutni.. Blogolásra sincs időm, örülök,ha sikerül az összes követett blog új bejegyzéseit végigolvasni és kommentelni,meg a meskán figyelni a történéseket.. Úgyhogy fontolgatom kis időre zugolvasó leszek,nem fogok senkit elárasztani a jó hosszú kommentjeimmel. Remélem nem haragszotok meg érte :)
J hír viszont,hogy vettem fürdőruhát! ár úgy voltam vele,hogy 20 ezer alatt nekem bármennyit megér,ha találok egyet,amit fel merek venni legalább a tükör előtt.. Erre 3000 körül kaptam bikinit a Tesco-ban! :)Sima egyszerű fekete,semmi extra..és azt hiszem mégse veszek férfi fürdő alsót,ami térdig ér. Nem mondom,hogy indulok a Balaton szépén,de korántsem olyan borzasztó a helyet,mint gondoltam (vagy pedig csal a tesco-s tükör :D)
Alkotni is fogok most már ígérem, vettem ma ezüst drótot is meg ásványokat,gyöngyöket és "balerina cipőt" is.. Azt már kevésbé olcsón,mert rájöttem 10 alatt nem úszhatom meg. Hiába vannak 5000-ért bizonyos helyeken, de max. egy hónap alatt teljesen hordhatatlanná válnak, és a javításuk hosszú távon drágább,mint ah veszek egy kevésbé olcsó,de minőségi bőrcipőt.. most nem nevezem meg ezeket a cégeket,nehogy már bepereljenek, hogy szítom ellenük a népet.. :D Már scak pár lenge nyári ruha kéne,meg az évek óta halogatott telefon vásárlás,mielött véglek kihuny szegény..Jó ksi telefon volt ez túlélt számos zuhanást, esőt, karcolást, szétszedést..pedig nem víz és ütésálló elvileg.. Csak már öreg szegénynek az aksija :) És átváltok erre a d-juicera, mert elegem van, hogy rózsaszín vacakéknál már egy sms is 40 Ft, és a percdíjakról ne is beszéljünk..Náluk meg csak 29 minden.. nem értem,hogy éri meg nekik, de ők tudják,én meg örülök,mert havonta kell a telefonom tölteni 3500-ra úgy, hogy alig telefonálok valamit.. Kíváncsi leszek kiderül e róluk valami aljas apró betűs dolog,remélem nem! :)
És mégegy dolog: két új meskás csodával gazdagodtam: az egyik még titok,mert a párom kapja a névnapjára, és elvileg nem olvassa a blogom,de sose lehet tudni.. a másik pedig egy póló,amit Babettel festettem meg.. Gyönyörű lett! Még nem fotóztam le,de rövidesen megmutatom! :)
És mielőtt még elfelejtem: játék van Ergánál, akit újonnan fedeztem fel magamnak! :)

5 megjegyzés:

moonsafari írta...

Hiányozni fogsz ha zugolvasó leszel! :) De persze ha neked most úgy jobb akkor az a fontos :)

Olyan rossz amikor minden egyszerre megy tönkre, cipő, telefon, mosógép, stb., mikor már egy cipővásárlás is nagyberuházásnak számít. Ősszel viszont megszívtam egy ilyen drágább cipős dolgot, azt hittem hogy majd 2-3 évig hordhatom, ebből 1 HÉT lett (és hosszú ügyintézés a fogyasztóvédelemnél, megaláztatás a boltban ahol vettem, majd egy 15000 Ft-os hordhatatlan cipőroncs a polcomon.) Szóval én visszatértem az olcsó, de legalább 3 hónapig hordható cipőkhöz :))

A blogod új ruhájához annyit hozzáfűznék még, hogy a színe nagyon szép, de én egy kicsit nehezen tudom olvasni a szöveget, valahogy nem üt el annyira a háttértől. De lehet hogy csak velem van a gond :))

sesame írta...

Igen, és is gondolkozom, hogy talán nehezen olvasható... Akkor a betűkkel kezdek valamit, szerintem az is segítene, ha nagyobbak és vastagabbak lennének,majd kipróbálom,és írj jobb-e :)
Hát az tényleg rossz lehetett.. Én a salamanderben vettem ezt a cipőt,és bízok benne,hogy nem fog ilyen előfordulni. De szerintem ne érdekeljen mit szólnak, ha vacak az ár, jogod van tiltakozni,és akár a fogyasztóvédelemhez is fordulni! Ezen kívül egyszer vettem drága cipőt, egy csizmát. Magyar iparművész tervezte, készítette, és semmi baja, csak kicsit elkopott a sarka. Mondták,hogyha bármi van, visszavihetem, és megjavítják. És valóban megtették,ingyen és bérmentve! :) Igaz, hogy 2 hetet kellett várnom,de ez nyáron nem túl nagy probléma :)(azt a csizmát a barackban vettem, tényleg nem olcsó, de nagyon elégedett vagyok velük-és igazi magyar tervezők ruháit, cipőit árulják)

moonsafari írta...

Hát igen, vannak akiknek ilyen a hozzáállása, ez lenne a normális de úgy tűnik itt más a módi :p Nem tudom egy boltnak (és főleg a főnöknek, mert ő hihetetlenül pofátlan volt és mindezt írásba is adta) miért jobb 15000ft miatt ennyit szemétkedni, mint kicserélni egyszerűen a cipőt(nem lehetett javítani, öntött talpa volt)...

A betűk most túl nagynak tűnnek, lehet hogy inkább a színen kellene egy kicsit világosítani.

sesame írta...

Na, remélem így már jó, és olvasható mindenkinek :) A cipős dologra meg már nemigen tudok mit mondani..És jobb is,nem szeretném feldühíteni magam rajta :)Próbáld te is elfelejteni, mást nemigen tehetsz..persze neked nem túl egyszerű, pláne ha ennyi időd és pénzed bánta.. :(

moonsafari írta...

igen, így sokkal könnyebben olvasható a szöveg :)
A cipő-ügyön már túl vagyok, remélem ha most ősszel újra elkezdek keresni egy félciőt és találok is, nem járok így vele :)