Keresés ebben a blogban

2010. július 14., szerda

100. komment, és új külső + facebook-kérdés

Pár napja megvolt a 100. kommentem, Moonsafari jóvoltából, aki nagyon szép ékszereket készít, elsősorban gyöngyökből, de mint kiderült, a gyurmaékszerek terén sincs szégyellni valója :) Már készül neki a meglepi, csak a színeket lehet sejteni, és azt,hogy nemez füli :) (a saját kommentjeimet is beleszámoltam, úgy van meg a 100->valaki még kap majd egyszer meglepit, ha nélkülük is meglesz a 100, de ez titok :) )
Közben új külseje lett a blogomnak. Hogy tetszik? :) Csak azt bánom,hogy itt nem lehet két csíkban pakolni oldalra..
Játékom érdeklődés hiányában ma este törölni fogom. ( de jó annak a sok embernek, aki most nyaral..szerintem ez az egyik ok :) ) Augusztus elején én is megyek nyaralni. :)
És közben nagyon-nagyon örülök,mert a számláló túllépte a 900-at! :) És lassan 30 rendszeres olvasóm lesz :) Tényleg mesés, sose gondoltam volna! Köszönöm szépen , hogy olvastok, kommenteltek, mert nagyon örülök ám neki! :) A másik,aminek örülni szoktam, ha írok valaki blogjába, és válaszol :) Vannak, akik külön mindenkinek (nem kis energia), de egy összevont köszönöm is jól esik.
És egy kérdés: facebookon van rendes oldalam, meg amolyan rajongói oldalam Sesame néven. Mindkét helyre töltöm a fotókat a művekről, de nem tudom jó ötlet-e ez így. Nem sokáig lesz energiám mindkét helyen tartani a lépést. Az eredetit többen ismerik, talán inkább azzal fogok foglalkozni, a másikat talán törlöm is.. vagy nem tudom, ti hogy csináljátok?

2 megjegyzés:

Unknown írta...

Sesame! Lehet két csíkban pakolni oldalra, ha érdekel olvasd el, régen írtam erről. (mikor én is blogot újítottam)
Van egy új sablontervező, na abban.:-)

http://kinemaglass.blogspot.com/2010/05/frissen-uden-megujultan.html

sesame írta...

Szia!
Nagyon szépen köszönöm a segítséged! Arra esetleg nem tudsz megoldást, hogy ha nekem egy adott nem blogspotos sablon tetszik,azt hogyan tudom szerkesztgetni, ugyanis volt az a hibája,hogy nem engedett kommentet írni senkinek,bármit csináltam, meg csak egy oldalsávot engedett, de azt még túléltem volna :) Pedig nagyon szép zöld indás volt, és úgy fáj érte a szívem :( De hátha van valami abban az újfajta sablontervezőben, mindjárt megnézem! :)