Keresés ebben a blogban

2010. július 16., péntek

Az elmúlt két nap

Aki mostanában kommentálni szeretett volna, de nem tudott, az most tegye meg, mert hiba elhárítva, várom a megjegyzéseket nem csak ide, hanem az előző postokhoz is :)
Ki az az idióta, tökkelütött hadd ne mondjam micsoda aki mécsestartóra fém fogókat tesz? És mivel műszálas szőnyegem van, nem lehetett csak úgy eldobálni az égő mécsest tartóstul, miután felemeltem.. szépen vissza kellett tenni, persze lassított felvételben, mert a fájdalom igencsak megnehezítette a koncentráló képességem..Szóval sokad fokú égési sérülések, hólyagok a legfontosabb testrészeimen: jobb kezem mutató és hüvelykujján. Komolyan megfontoltam,hogy hideg vízbe lógatott kézzel alszom, de inkább a sötét lakásban egy késsel aloe verára vadásztam, és ma már nem is fáj.. De azért a hajnal pokoli volt, pláne mert rájöttem,hogy a világon mindenhez használom ezt a két ujjam..Azért az ominózus eset előtt elkezdett fülbevalók akasztóit valahogy még sikerült megcsinálnom.. Vettem egy rakás sárgás, narancsos cseh üveggyöngyöt, mert szerintem remekül illenek a rézdróthoz, és igazi kánikula hangulatuk van :) Ő az első a sorban:



Ez pedig a tegnap előtt hajnalon készült, miatta feküdtem le negyed 4kor (meg a hőség miatt, illetve fél 3kor felhívtak telefonon..) szerintetek hogy jobb, kagylókoronggal, vagy nélküle? Komolyan gondolkodtam, hogy megtartom,de végül bekerült a meska boltomba, az előző fülikkel együtt :)




Ma vettem zsugorkát :) Ezzel kapcsolatban várok tanácsokat nálam tapasztaltabbaktól :)

És egy fontos dolog: játék van Kathynál, aki gyönyörű ruhákat varr, és alakít át a tengeren túlon :) Ezt a csodaszép ruhát lehet megnyerni:

4 megjegyzés:

Kathy írta...

Nekem a kagylo a korong nelkul jobb, ugy egyszerubb es elegansabb! De egyebkent nagyon labilisan allok az ekszer kivalasztasban, igy lehet hogy hulyeseget beszelek!! :))
Koszi hogy meghirdetted a jatekom!

sesame írta...

nagyon szívesen, bár örülnék, ha minél kevesebben jelentkeznének, mert akkor több esélyem van! :D Nekem kagyló koronggal jobban tetszik, de ezt rábízom az új gazdájára, majd ő eldönti :)Szerintem még lesznek kagylók, nagyon megtetszett..nem is tudom honnan jött, valahogy magától alakult így az ékszer :)Elkezdtem hajlítani a csigát, és rájöttem milyen jól nézne ki így :)

moonsafari írta...

Nekem is jobban tetszik a koronggal, vagy esetleg gyönggyel lenne még jó, mindenesetre tökjó lett, úristen, nekem nem lenne türelmem ezt megcsinálni, én azt sem értem egyáltalán hogy lehet a drótot így rátekergetni a másikra, én amikor próbáltam összegubancolódott... Milyen dróttal csináltad?

sesame írta...

Én is úgy csináltam,hogy hajnali 3 környékén, félálomban.. :D egy idő után meglesz a rutin,és rájössz,hogy kell tekerni,hogy ne gubancolódjon. Ezt én speciel gyöngyfűző dróttal csináltam, de szerintem bármilyen 0,2-es megteszi. Vastagabbal talán nem nagyon lehet megcsinálni, még nem próbáltam. Egy jó tanács: ha dróttal bevont mintát szeretnél,akkor előbb tekergesd be a vékony dróttal jó szorosan a vastagabbat, és utána hajlítsd formára :) Persze itt még ezután is tekergetni kellett rá egy új drótszállal, hogy meglegyen a csigaház mintája, és az már elég nehéz volt, főleg az elején, amikor alig láttam a sok drót között,hogy melyikkel dolgozok éppen :)