Keresés ebben a blogban

2010. július 16., péntek

Az első díjam! :)

Megkaptam az első díjam, méghozzá Erikától! Nagyon meglepődtem, és köszönöm neki! :)


Hét dolog, amit rólam lehet tudni: (ezer bocsánat előre is, de megbuggyantam ettől a nagy melegtől, de a vége felé azért van egy kis komolyodás)

1 Élem első főzős élménye: egyedül voltam otthon, éhes voltam, és még nem tudtam használni a gáztűzhelyt. Egy kád forró vízben főztem virslit.. (egyébként finom lett :D)

2 Több int 3 éve kergetjük kölcsönösen az őrületbe egymást a párommal (de inkább ő engem), akinek hosszabb a haja, mint az enyém!

3 Félek a hangyáktól, halálosan csikis vagyok mindenhol, és gyakran „Kezit csókolom!”-mal köszönnek nekem (tizen és huszonéves fiúk is!).

4 Kis koromban gyűjtöttem a köveket, amiknek széttörve szép csillogós a belsejük. varrtak nekem egy monogramos kis szütyőt, hogy abba rakosgassam. (azt hiszem innen jön az ásványimádatom).

5 Kisgyerekként régész akartam lenni, de amikor megtudtam, hogy hány évek kell tanulni hozzá, rögtön letettem erről a tervemről. A dinoszaurusz mániám ettől még nem múlt el, ezért az általános iskolában a tanító nénim Dinoszandurusznak hívott.

6 A Szent István Egyetemre szeretnék menni, környezetgazdálkodási agrármérnöknek, és ez által kicsit jobbá tenni a világot, a hazámat, védeni az élővilágot, fejleszteni a vidéket. (és természetesen kitanulnék utána valamilyen kézműves mesterséget.

7 Ha nagy leszek kiköltözöm pestről,és lesz egy családi házam hatalmas kerttel, benne eperfával és vadvirágokkal, egy csomó macskám 3 gyerekem, és teljesen bolond vagyok, de élvezem.

Természetesen, hogy ne szakadjon meg a sor, így én is tovább küldöm hét bloggernek : (de nehéz volt választani!)

1. Blaur

2. Dóri (Made for you)

3. Mandala

4. Moonsafari

5. Piroseper

6. Szallerandi

7. Vera Násfa

Aki kimaradt, az nem azért maradt ki, mert nem értékelem a tehetségét, hanem mert mindössze 7 helyem van, és igyekeztem olyanoknak díjat adni, akik még nem kaptak ilyet :)

13 megjegyzés:

Piroseper írta...

Köszönöm, hogy gondoltál rám! :) Régész én is akartam lenni, és én is imádtam a csillogós köveket. :)

DoRcY írta...

Szia :) Köszönöm szépen! Meg fogom csinálni! Tegnap is szerettem volna kommentelni neked de nem tudtam :( Valami hiba volt ahogy utólag olvasom. Puszi és még egyszer köszönöm a díjat :)

Vera Násfa írta...

Én is köszönöm, hogy gondoltál rám! Megírom majd! Hogy lehet áttenni a blogba ezt képet? A szokásos gépre elment, majd a bejegyzésbe feltölt módszerrel, vagy van egyszerűbb módja is?

sesame írta...

Nagyon szívesen lányok! Örülök, hogy a virslis eset után még szóba álltok velem! :D

Vera: én mindig a gépre lementős módszerrel csinálom, nem tudok róla,hogy van egyszerűbb, de ha igen, akkor oszd meg velem is! :)

Cserny Laura írta...

Szia!

Köszönöm a meglepetést:))))))))))))))
Nagyon kedves vagy.

Mandala írta...

Köszönöm én is, hogy megtiszteltél egy ilyen díjjal. Nagyon aranyos vagy!

DoRcY írta...

A virslis sztori volt amúgy a kedvencem. Ja és kiderült valami, a dínó mániában tökre megegyezünk! :))))))

sesame írta...

Szívesen Manadala!:)
Dorcy: a dínó mániám kinőttem,de mint kövület,még érdekelnek :)Bár ha egyszer lesz fiam, lehet,hogy kénytelen leszek visszatérni hozzájuk :)
Hála neked már tudom hogy mi az a tankini! Utána kellett néznem, de aztán láttam,hogy az a toppos fürdőruha :)Hiába, nem követem a divatot.. :)
Egyébként nagyon várom, hogy ki mit fog írni magáról, és kinek adja tovább a díjat! :) Megyek,meg is lesem, hogy kirakta-e már valaki,mert még csak most értem haza :)

moonsafari írta...

Húha, köszi hogy gondoltál rám :))) Ha kitaláltam mit valljak be magamról, ki is teszem ;) Jó volt olvasni rólad is egy kicsit :)

sesame írta...

Kíváncsi vagyok, hogy mit írsz majd! :)

Unknown írta...

Gratulálok!:-) Virslit főzni egy kád vízbe?:-D Szuper lehetett...:-D

szallerandi írta...

Nagyon szépen köszönöm, hogy kreatívnak tartasz:) Jól kidongolok valamit majd a hét helyre, és ki is teszem!

Köszönöm!

moonsafari írta...

Úton vannak a válaszaim, már csak azt kell eldöntenem kinek adom tovább :)