Keresés ebben a blogban

2010. július 3., szombat

Cserebere :)

Tegnap elött megbeszéltük egy meskás lánnyal, Langallóval, hogy csereberélünk,mert nagyon megtetszettek neki az ékszereim, nekem meg a textiljei :) Tegnap meg is jött a csomag!
Már meg is pakoltam:



A bélése is virágos :)


Az általam küldött csomag is célba ért, ezek voltak benne: (meg néhány ajándék gomb, most kivételesen nem quilling képecskét küldtem)




Most kicsit megakadtam az alkotásban,mert eltűnt a lapos fogóm 2 napja.. Mást is csinálhattam volna,de teljesen megőrjített a puszta tény is,és körbe körbe keringtem a szobámban, hogy ugyan hol lehet? Aztán jól leszidtam mindenkit,hogy minek pakolnak a szobámban.. Végül egy hirtelen ötlettől vezérelve megnéztem a textiles kosárkámban,mert 2 napja ott pakolásztam, kitűző ügyben..és lássatok csodát, hát nem ott volt?! Ezek után új lendülettel vetettem bele magam az alkotásba, hajnali 1-ig (tehát úgy fél órára).
Ezt még beteszem,mert már rég akartam: emlékeztek még a kézzel festett fadobozomra? Hát kipróbáltam rajta a 2 fázisú repesztőlakkot.. Minden utasítást betartottam, de végül sehol sem volt repedés, és csak jól összemaszatoltam az egészet antikolás címén.. Most dühös vagyok.. Ki kellett volna próbálni valami máson,mielött nekiesek..És legszívesebben fenékbe rúgnám azt a hobbi boltos *** eladót,aki ezt a terméket ajánlotta..
Ilyen volt:


Ilyen lett:

2 megjegyzés:

moonsafari írta...

Hú, hát antiknak néz ki igazából csak nem úgy... :) Nem lehet lemosni valahogy óvatosan? Sajnálom hogy így jártál, nagyon gáz az a cucc...

Én még senkivel nem mertem csereberét megbeszélni, pedig van néhány meskás akinek nagyon tetszenek a dolgai, de nem vagyok olyan magabiztos hogy ilyesmit felajánljak, engem meg nem keresett még senki.. :) Hogy megy az ilyesmi egyáltalán? :))

sesame írta...

Ez már a lemosás utáni állapot.. Ennél jobban nem jött le, mert én okos sötétbarna akrilfestékkel antikoltam, nem akartam antikolószerre is költeni. Végül is nem olyan borzalmas a végeredmény, csak az dühít, hogy a repesztőlakk marha drága volt, és sehol egy repedés..
Mi úgy cseréltünk, hogy írt nekem hogy mennyire tetszenek a dolgaim, nekem is tetszettek az övé, aztán valahogy az lett belőle, hogy cserélünk :)Megvettük egymástól a kijelölt dolgokat,aztán posta :)Akárkivel nyilván nem lehet, bár én bízom azokban a meskásokban,akiknél csak lelkendező, pozitív értékelések vannak :)Szerintem keresd meg azt,akinek tetszenek a dolgai, és írj neki egy szép, kedves levelet, maximum nemet mond :)Bár magamtól én se keresnék meg ilyennel senkit,maximum azt,aki bejelölte valamim kedvencnek, de ennek az én gyámoltalanságom az egyik fő oka :)