Keresés ebben a blogban

2010. július 26., hétfő

Játék Áginál! + szemezgetők+ egy UFO

Moonsafari játékot hirdetett, melynek keretében lehetőséged van 50% kedvezményt nyerni az általa készített csodás ékszerekre! :)

Nagy örömömre a tegnap készített szemezgetőm elnyerte a meska tetszését! :) Csupa csodaszépet raktam bele, címe: Kedvenc színeimben.



De én sem maradtam ki a jóból: ManNani-nak köszönhetően az Ariel medálom (itt olvashatsz még róla, de megtalálod a meska boltomban is) bekerült a Felhőjárás című szemezgetőjébe. :)



Nagy örömömre közeleg az 1500. látogatóm, és mostanában rengeteg kommentet kapok, ezúton is köszönöm nektek! :) Remélem a játékom is tetszik nektek, és jó sokan fogtok jelentkezni! :)

Itt egy UFO, amit még a múlt héten fejetem be: 925-ös ezüsthuzalból, és macskaszem ásványokból készült gyűrű. Még a legelső adag ezüstömből kezdtem el! :) Egyenlőre nincs fent a meskán, de szerintem még a héten oda fog kerülni! :)

10 megjegyzés:

PunkyJazz írta...

Pont most kezdtem írni neked egy üzenetet, de inkább ide írom, hogy nagyon nagyon köszönöm, hogy ismét beválogattál valamit a dolgaim közül! :)Nagyon örülök neki, köszönöm! :))

sesame írta...

Szívesen! :)Ma útnak indítottam a csomagocskád, szólj, ha odaért! :)

moonsafari írta...

Köszönöm hogy az enyémet is beválogattad :))) Eddig úgy tűnik hogy elég jó esélyeid vannak a játékomban, ehehe ;)

sesame írta...

Szívesen! Az az egyik kedvencem tőled! :) Előre ittam a medve bőrére, és már ki is választottam,mit kérek,ha én nyerek :D Bár még kicsit gondolkozom,mert nem egyszerű a választás :)

Kathy írta...

Nagyon aranyos ez a gyuru,imadom a macskaszemet is!

moonsafari írta...

Csak nyugodtan :)))

sesame írta...

Köszönöm Kathy! :)
Moonsafari: látom még mindig 100% esély van a győzelmemre..ha csak én jelentkezek a játék végéig,akkor mi lesz? :D

moonsafari írta...

Akkor nem lesz sok gondom a sorsolással, viszont kicsit elgondolkodom mit csinálok rosszul... :))

sesame írta...

Az ilyesmire nem nagyon vevők, talán csak valami nagyon népszerű alkotónál lenne viharos jelentkezési hullám. Én is próbálkoztam hasonló jelegű játékkal, arra se volt sok jelentkező. A másik lehetőség, hogy elnapolod, mert most elég sokan nyaralnak,az lehet még a kevés jelentkező másik oka :)(persze most ezzel jelentősen rontom az esélyeimet, de hát én ilyen önzetlen vagyok :D )

moonsafari írta...

Lehet hogy igazad van :) No de majd a születésnapomra valami jobbat kitalálok, nincs már túl messze az sem :)