Keresés ebben a blogban

2010. július 25., vasárnap

Játék!!! :)



Már régóta ígérgettem ezt a játékot, hát legyen! :)
Ez nem akármilyen játék lesz ám! Nem elég kommentelni, aztán hátra dőlni, nektek is alkotni kell! :) Tehát: szeretet a téma. Alapanyag és technika lehet bármi, lényeg, hogy ne scak előre gyártott elemeket rakjatok össze, hanem legyen belőletek is egy darab benne (nem kell szó szerint venni! :) ) A kész munkákról készítsetek 1-2 jó minőségű fotót, és ha van kedvetek írjatok egy kicsit róla, hogy mit gondoltatok az elkészítése közben, miért kapcsolódik szeretet témához, stb. A fotókat és a gondolataitokat augusztus 28.-án éjfélig várom az alábbi e-mail címre: aszaltszilva@vipmail.hu
Ezután egy kiállítást rendezek a munkákból, és kisorsolok közülük pár nyertest! :) (jelentkezők számtól függ,hány nyeremény lesz.minél többen jöttök, annál több! :) ) Nem verseny, mindenki alkotása érték! Ezért is fogok véletlenszerűen sorsolni, nem pedig kikiáltani, hogy x-é a legszebb, de z-é ronda.

A nyeremények:
- Ezüst csiga fülbevaló (925-ös ezüstből készült, bedugós füli, ajándék szilikon fülbevalóháttal)

- 500 Ft-os vásárlányi utalvány, ami a meska boltomban váltható be
- meglepetés ékszer

Jelentkezés feltételei:
- Szeretet témában alkotás, nem csak gyári alapanyagokból.
- Jó minőségű fotó elküldése az e-mail címemre.
- Játék meghirdetése a blogodon (ha nincs saját blogod, akkor is jelentkezhetsz)
- Írd meg melyik nyereménynek örülnél a legjobban. Nem muszáj egyet választani,mindet írhatod. Erre azért van szükség, hogy ha véletlenül te nyersz, akkor olyat kapj, aminek biztosan örülsz! :)
- ha meglepetés ékszert (is) szeretnél, írd le a kedvenc színeidet, és azt, hogy a lógós, vagy a bedugós füliket szereted-e jobban, illetve hordasz-e karkötőt, van-e valamilyen ékszerallergiád

És miféle különleges alkalomból hirdettem meg ezt a játékot? Felvettek az egyetemre, túlléptük az 1000. látogatót, és közeleg az 1500. Ez elég ok? :)

6 megjegyzés:

Viktória írta...

Gratulálok a sikeres felvételidhez és a blogodhoz!

Biztosan fogok játszani, kedvemre való a kiírás és a nyeremények is csábítóak. Csak még kicsit utol kell érnem magam, blogügyileg eléggé le vagyok maradva :))

sesame írta...

Kedves Viki!
Köszönöm szépen! Örülnék, ha te is jelentkeznél, de ahogy majd időd engedi! :) Lehet, hogy meghosszabbítom a határidőt, ha sokan kérik! :)

moonsafari írta...

Gratulálok én is!
Jövök játszani én is, bár a "témában alkotásban" nem vagyok túl jó, ilyenkor le szoktam blokkolni :) Azért remélem sikerül valamit kitalálnom :)

(Gyere te is játszani hozzám! :)))

sesame írta...

Megyek is! :)És várom, hogy mit fogsz alkotni! :)(meg azt is, hogy én mit :D )

Lara írta...

En is alkotok holnap valami szepet.

sesame írta...

Örülök neki! :)