Keresés ebben a blogban

2010. július 11., vasárnap

Polyvore-ból sosem elég! + mindenféle egyéb dolog

Itt van még 3 :) De egy időre azt hiszem leállok velük, és megpróbálok valami kézzel foghatót felmutatni :)
Az első szettet holtbiztos, hogy nem venném fel, nem hordok se fehéret, se rózsaszínt :) Ettől függetlenül még nagyon bájos :) A nemez virág még egy barátnőm szülinapjára készült egy éve, de nem lett kész időben, és azóta nálam van. Tervben volt, hogy készítek neki egy rózsaszín közepű-fehér szirmú párt, az még mindig igencsak félkész.. :)

Nyári kánikula szett :) A fülbevaló a meska boltomban is megtalálható, magyar költők sorozatom tagja. 925-ös ezüst huzalból készült féldrágakövekkel: karneol, jade + korall. Petőfi A borozó c. műve ihlette, bár így utólag elnézve nincs sok köze a borhoz, maximum egy hűsítő koktélra tudok róla asszociálni :) Képzeljük el a kedves Sándort, ahogy egy alföldi kocsmában koktélozgat :D
Ez a szett már kevésbé idegen tőlem, tavaly én is beruháztam egy narancssárga ruhára. szerintem jól áll, de a párom közölte, hogy úgy nézek ki benne, mint egy túlméretezett répa. Szegény répa-ruha megsértődött,és a szekrényben búslakodik azóta is. Tényleg fura lehettem benne, sose hordok ennyire élénk síneket..

Itt egy kellemes esti szett :) Középen a tűnemezelt kitűző saját darab, de szívesen készítek hasonlót bárkinek,a kinek megtetszik :) Bár mostanság tervben van úgyis néhány nemez kitűző :) Azok a kék fakarkötők meg a bolero különösen tetszenek :)



Tegnap óta rosszul vagyok, hányinger, hasmenés, émelygés..De ma délelőtt kicsit jobb volt, úgyhogy csak azért is Kimentem a Goubára :) A wamp is érdekelt, de későn tudtam meg,hogy az nem hetente van, és ebben a dög melegben meg az egyéb bajaim közepette nem bírtam volna elslattyogni a város másik végébe.. Majd legközelebb :) És a Gouba is jó volt, találkoztam Blaurral, azaz Cserny Laurával :) (És még szép,hogy otthon hagytam a fényképezőgépem..) Jó volt személyesen találkozni vele, nagyon kedves, és a munkái élőben még szebbek, mint a képeken :) Nézzétek meg a blogját! :) venni nem vettem egyébként semit, direkt nem vittem pénzt, biztos ami biztos alapon :) És jobb is, mert jól megrakodva jöttem volna haza, de pénz nélkül :D
A másik nagy örömöm Zazie Hébé nevű nyakékével kapcsolatos :) Nevet keresett neki, és az én változatom tetszett meg neki :) Valahogy elfogott tőle az az igazi gyerekes öröm :) Itt nézhetitek meg.
Most elkezdtem még egy gyöngyfűzést, a drótot valamiért hanyagolom.. Nem tudom,hogy iylen állapotban folytatni tudom-e azt is.. Legfőbb program az alvás, mert legalább addig nem érzem,hogy mi mindenem fáj.. De remélem most már elmúlik.. nem tudom mi okozza, mert tegnap mosatlan gyümölcstől szárított barackos-hagymalekváros pástétomig összeettem mindent, de valószínűbb, hogy valami fránya vírus..Étvágy semmi, a víztől is rosszúl vagyok, kb két ujjnyi rizset sikerült ma leerőltetnem,hogy legyen valami a gyomromban.. Na de nem panaszkodok tovább :) Mindjárt itt az augusztus, és végre én is megyek nyaralni! :)

És mielőtt még elfelejtem: jobb oldalt fönt tessék szavazni, egy bejegyzéssel lejjebb pedig játszani!! :)

12 megjegyzés:

moonsafari írta...

Először is jobbulást, inni azért igyál legalább, vizet, cukros kamillateát, nehogy még nagyobb baj legyen! :) Orvosnál voltál?

Másodszor, nagyon tetszenek a szettek, az első nagyon cuki, simán felvenném (ugye ha a már megbeszélt körülmények engednék), legközelebb azért a 3. áll hozzám, igaz az élénk színeket is szeretem, főleg keverni őket, lilát narancssárgával akár, ha kedvem szottyan. Szuper a kis fülid a szettben, és mi az az ital, Aperol vagy Campari spritz? Nemrég kóstoltam ilyet először, szerelem volt első kortyra :)
Harmadszor: de jó a pestieknek hogy nemcsak kézművesboltok és ezernyi gyöngybolt, de még ilyen jó programok is vannak... ;) Szegeden is biztos sokan örülnének ilyesminek, de itt csak sörfesztiválok vannak...

sesame írta...

Már kicsit jobban vagyok. Orvoshoz nem megyek, szerintem felesleges, és nem tudom jelenleg ki az orvosom :D Gyerekorvoshoz ugye már nem mehetek, akihez most kéne annak a nevét se tudom,nemhogy a rendelési idejét. És már jobban vagyok kicsit, ülni már bírok :)
Hogy milyen ital arról gőzöm sincs, csak Pina Colada-t, meg Mojitot kóstoltam még :)És hidd el, Pesten azért nem olyan jó. Büdös, koszos,zajos, veszélyes, és lehetetlen tájékozódni.. (legalábbis én nem tudok :D ). Képzeld, tegnap láttam egy nagyobb nappalinyi helyet, leaszfaltozva, néhány fával és két paddal. És volt ott egy tábla, hogy kutyákat tilos a parkba vinni. Na de hol a park?!
A pasik meg biztos örülnek a sörfesztiválnak. Én speciel utálom a sört..

moonsafari írta...

Igen, ez az amiért nem szeretnék minden jó program és üzlet ellenére Pesten élni, kisvárosi lány vagyok, kell a zöld és a normális levegő, nem mintha Szeged olyan tiszta lenne, de BP-nél még mindig jobb a helyzet. De koncertek, jó programok itt nem nagyon vannak sajnos, legalábbis az én ízlésem szerint valók.

sesame írta...

Az előző kommented volt a 100. a bologomban! :D (ha az én kommentjeimet is beleszámoljuk :) ) Minek örülnél inkább 50%-os akciós kupon, vagy egy nemez bogyó fülbevaló? :) Írd meg e-mailben!

moonsafari írta...

Nahát :))) Tökjó!! :) Hmhmhm mit is válasszak :)))
Nemsokára jelentkezem!
(Egyébként hol lehet megnézni a megjegyzések számát? annyira de annyira béna vagyok :$)

sesame írta...

Gőzöm sincs, én is csak onnan tudom, hogy ugye kapok utánuk értesítő e-mailt, és külön mappájuk van :)Várom a leveled! :)

moonsafari írta...

Ilyen egyszerű dolgok vajon miért nem jutnak eszembe soha? :/ :)))

orsolya vanessza kiss írta...

SZia!

Nagyon kellemes az oldalad :)

Megmondanád nekem, hogy kell... ilyen összeválogatást készíteni, és hol? :) amibe a saját terméket is be lehet illeszteni...

KÖSZÖNÖM!

sesame írta...

Szia!
szívesen segítek :) A polyvore.com-on kell regisztrálni. Ha ez megvan, és a visszaigazoló e-mailt is megkaptad, belépsz és fönt a create gombra kell kattintani. Onnantól kezdve válogathatsz, mit szeretnél beletenni a saját válogatásodba :)
Ha a saját dolgaidat szeretnéd feltölteni, érdemes olyan képet választani, aminek ki tudod venni a hátterét. Fel kell töltened egy oldalra, majd a polyvore szerkesztőben a my items-en az import itemsre kell kattintani. ezután a kékkel aláhúzott "Clip to polyvore" linket el kell menten a könyvjelzők közé. Rámész arra az oldalra, ahova feltöltötted a képet, a könyvjelzőkből kiválasztod a lementett linket, és ráhúzod az egered a kívánt képre. Meg fog jelenni egy zöld keret, és egy zöld plusz, arra kattints. eztán a megjelenő kis ablakban elmented, és bezárhatod az oldalt, a polyvore-n pedig megjelenik a my items alatt :)
Remélem érthető, ha kérdésed van, vagy bármi, nyugodtan írj! :)

orsolya vanessza kiss írta...

Ó, köszönöm, köszönöm, köszönöm !!!!! :)))

Ha nem menne, akko rmég jövök kérdezni :)

sesame írta...

Örülök, hogy segíthettem :) Eleinte én se boldogultam vele könnyen, de aztán rájöttem, hogy kell használni :)

Kathy írta...

Remelem azota jobban vagy, es semmi baj! Nem lehet hogy csak a nagy melegtol volt?
Nekem ez az esti kis osszeallitas nagyon szuper!