Keresés ebben a blogban

2010. június 15., kedd

És újra szemezgetek!

Azért van most ilyen sok (4 db) szemezgetőm,mert egyszerre többet is szoktam csinálni, hogy az egyik biztos megfeleljen az elvárásoknak, és bekerüljön a többi közé. Most 2 nap alatt csináltam vagy 6- ot,és abból 4- et elfogadtak. Nem is olyan rossz arány :)
Sok kis gyöngy sokra megy :)

Kicsiknek sok szeretettel

2 megjegyzés:

moonsafari írta...

Szia :)
Az ebay-en vettem a krizokollát, azt hiszem hongkongból jöttek :) én sem láttam ilyesmit, mondjuk itt Szegeden egyébként is csak 1 ásványboltot ismerek és sajnos nem túl nagy a választék... ez a gond a gyöngyökkel is, itt nem tudok vásárolni ilyesmit.
Milyen az a sárkány achát? Nem vagyok valami nagy ásványszakértő :)

sesame írta...

Szia!
Hát én nem nagyon szeretnék neten vásárolni. maximum a meskán, de az más :) A sárkány achát valahogy így néz ki: http://n1.vatera.hu/photos/a5/75/24a_1_big.jpg
Mivel achát, rengeteg színben létezik, pl csodaszép kékes-zöldben, amit én imádok! :) Úgy tűnik,hogy a sárkány achát lényege, hogy sötét színű repedés mintázata van, ez különbözteti meg a többi acháttól..legalábbis ránézésre én így gondolom :) Én se vagyok valami nagy ásvány szakértő, de engem már ovis koromban is érdekeltek :D Budapesten azért van választék, de mindent itt se lehet kapni :)
Szandi