Keresés ebben a blogban

2010. június 6., vasárnap

Föltámadott a tenger

Igazság szerint ez a fülbevaló nem illik a magyar költők sorozatomba, mert nem ezüstből és féldrágakövekből, "csak" ezüstözött ékszerdrótból és cseh üveggyöngyökből áll. De a gyöngyök és a kis csiga az alján nekem a haragos tengert juttatják az eszembe, így hát nem volt mit tenni, már ez a név marad rajta :) Ez a kis pöttyös gyöngy a kedvenceim közé tartozik,sokáig vadásztam,mire kettőt találtam belőle a cseh gyöngyösnél :) Eredetileg csak ketten voltak a nagy gyönggyel, de aztán hozzájuk kapcsoltam a már régebben elkészített kis csigákat,mert épp elfogyott a drót,és nem akartam , hogy árválkodjanak :) Szerintem remekül illik hozzá, bár így egy kicsit hosszúra, 4,5 cm-eresre sikerültek (akasztó nélkül).

5 megjegyzés:

Elza írta...

üdvözletek:)

sesame,viszonylag még friss a blogod,megjönnek majd azok az olvasók,neki is kezdünk,én leszek az első,mert csinatos kis tücsköket csinálsz:) az egyébként előre mozdítja a dolgot,ha kommentelsz máshova,véleményezel,satöbbi,ezáltal egyfajta kapcsolat is alakul ki a többi blogtulajjal,másfelől könyebben eltalálnak hozzád. olyan nincs,hogy senki sem olvas,minden blogot olvas valaki,sőt,nem is egyszem emberkék,és annyi zugolvasó van,hogy hujjuj,szóval ne aggódj emiatt,csak alkoss,örömmel,és meg fognak találni:)

szép napot,remélem,neked nem kell ilyenkor is munkálkodnod;)

Elza írta...

bár a te időzónád szerint 15:22 kettő van 0:22 helyett...:))

sesame írta...

Nagyon köszönöm a dicséretet és a biztatást, lassan alakulgatnak a dolgok :)
Nem gondoltam volna, hogy ekkora az időeltolódás Bécs és Budapest között :O

Elza írta...

ugyanannyi idő van itt is,mint ott,csak át kell állítanod az időzónádat,valahol a beállításoknál van.

sesame írta...

Hát, egyenlőre nem találom az időzóna beállításokat valamiért.. :S De sebaj, nekem eddig fel se tűnt, és talán mások nem lesznek olyan szemfülesek, mint te ;)