Keresés ebben a blogban

2010. június 22., kedd

Taj Mahal

Egyszer szeretném ezt a csodás épültet megnézni személyesen is :) Amíg álmodozok, addig itt ez az Indiát idéző fülbevaló helyette :) Ezüstözött ékszerdrótból, és egy-egy csepp alakú türkizkék cseh üveggyöngyből készült. Hossza akasztó nélkül 4,5 cm, legszélesebb pontján 2,1 cm-es. Hamarosan a meska boltomba is bekerül majd :)

2 megjegyzés:

moonsafari írta...

Nagyon aranyosak, tényleg olyan indiais :)

Mi ai Krakkóba akartunk eredetileg utazni, de munkahelyi dolgok miatt nem tudtunk előre jegyet venni buszra, vonattal meg elég drága lett volna. Így maradt Ljubljana, egyáltalán nem bántam meg :) Csak az idő volt nagyon kevés, 2 nap utazással telt (13 óra vonaton Szegedtől Ljubljanáig.....)

Ha lesz alkalmad rá, tényleg megéri elmenni Szlovéniába, én legszívesebben oda is költöznék :))

sesame írta...

Hú, az tényleg hosszú út. Egyszer egy hétre Görögországba utaztunk,és busszal mentünk. ha jól rémlik 24 óra körüli út volt.. És aludni se nagyon tudtam..De megérte! Én meg legszívesebben oda költöznék.. Sartiba :)
Lehet, hogy csinálok még egy ilyen fülit rózsaszín cseppel, megrenedlésre. ha meg nem találok megfelelő gyöngyöt,akkor ez lesz adásvétel tárgya :) Sajnálnám,mert ő az első ilyen jellegű fülbevalóm,és már régóta akartam ilyet, csak nem mertem belevágni, mert mi van,ha nem lesznek a kis drótok egyforma hosszúak,és katasztrófa lesz a végeredmény..De szerencsére jól alakult :)