Keresés ebben a blogban

2010. június 30., szerda

Ezért érdemes :)

Megérkeztek pár napja Lidérckéhez az ékszerei :) Ugye milyen jól áll neki? :) (remélem nem bánja,hogy megmutatom itt a képet) Amikor megláttam ezt a képet a blogjában,és a lelkes szavakat, nagyon boldog voltam. Ezért csinálom,nem a pénzért! Ezért a mennyei érzésért, hogy egy kis darabot adhatok magamból,és azt más örömmel fogadja!

Mivel oda ért a csomag, megmutathatom a meglepit is,amit küldtem :) Egyszerű, de aranyos :) A héten még fogok kicsit quillingezni, és majd mutatok régebbi munkákat is. Egyre jobban belejövök :)



A két másik nyertesem sem felejtettem ám el! Ezúton is elnézést kérek tőlük, hogy ilyen sokat kellett várni,de nálunk nyaralt egy lurkó,és én felügyeltem rá reggel 8-tól,este 10-ig :) Itt vannak, amiket kértetek, remélem tetszik, és olyan lett,mint gondoltátok :) A megbeszéltek szerint lettek méretezve,és kivitelezve , viseljétek örömmel!





Ma jártam egy új gyöngyös helyen (később részletesebben beszámolok róla), és még elintéztem pár papírügyet a most már volt iskolámban. Végül, eljutottam egy különleges helyre, a Két egér könyvesboltba is. Itt találkoztam Zsoleszlavszkával, más néven Szatmáry Nórával, és átadtam neki a fülbevalóját :) Nagyon aranyos kis bolt, és az eladó is kedves (jelen esetben vevő) ;)
Akár van gyerkőcöd, akár nincs, érdemes ellátogatni oda, ha másért nem,megnézni élőben is Nóra tűnemezelt állatkáit!

3 megjegyzés:

Ledorka írta...

Látod, elfelejtettem feltenni a papírképecske fotóját, jó, hogy te nem. :) Köszönöm itt is! :)

sesame írta...

Én is köszönöm, illetve szívesen :)Remélem tudod hasznosítani!

PunkyJazz írta...

Nyamm, köszönöm! :) Ezen a héten már nem jó, de jövő héten össze tudunk futni! Majd még konzultálunk ez ügyben! Köszi! :))