Keresés ebben a blogban

2010. június 24., csütörtök

hatalomra tör a káosz

Hű meg ha.. Úgy néz kis lassan beindul a boltom,aminek nagyon örülök, mert már egy fillérem se volt, amiből vehetnék újra drótot,meg gyöngyöt. Kezdem érezni a dolog hátrányait is. Itt ülök folyton,lesem az e-mailokat, kapkodom a fejem, és mindent feljegyzek papír fecnikre (amiket aztán nem találok), hogy ne felejtsek el semmit. Remélem van még itthon ajánló szelvény..
Drukkoljatok,mert ma elmegyek a cseh gyöngyöshöz,és csak 1-2 dolgot szeretnék venni. Megadok magamnak mondjuk egy 600 Ft-os keretet,ezt nem szabad túl lépnem. Remélem nem fog elcsábítani semmiféle csodaszép gyöngy! Meg azt is,hogy megkerülnek a cetlijeim,meg a tasakjaim,mert össze kell készítgetnem egy csomagot,amit ma postázok. Lidérckének megy, a legutóbbi játékom nyertesének :) Ha ezzel megvagyok, illetve a múlt héten kapott megrendeléssel, és végre lesz időm levegőt venni,már készítem is a két másik nyertes nemez fülijeit :) Szerintem összebeszéltek, mert mindketten kéket szeretnének :) Közben pedig kapkodok, sietek, mindent el szeretnék rendezni, mielőtt Krakkóba megyek! (Úgy várom már!!!)

Itt a Raindrops szett, ami ma utazik Lidérckéhez: (Remélem legalább fele annyira tetszik majd neki, mint amennyire nekem:) )

5 megjegyzés:

Ledorka írta...

Rögtön szólok, ha ideér. Egyelőre, kép alapján: gyönyörűséges. :) Szerintem élőben is az lesz! :)

Ami Szigeti írta...

Nagyon szép a szett, olyan kis visszafogott, mégis nagyszerű. Csoda színei vannak a gyöngyöknek!

sesame írta...

Köszönöm! :)Ezt a gyöngyöt én is nagyon szeretem, még van itthon belőle bőven. Hogy minek,azt nem tudom,de szeretek gyönyörködni benne, meg időnként szétválogatni a többi cseh üveggyöngytől. Ezért is tartom őket egy helyen :) Válogatás közben pedig gyakran támadnak ötleteim, meglátom,hogy némelyek milyen jól néznek ki együtt,vagy beugrik,hogy mit kéne vele kezdeni :)

DoRcY írta...

Elkerülte a figyelmem, mikor utaztok Krakkóba pontosan? :) Jó kikapcsolódást majd!

Amúgy olyan nehéz így vásárolni, én mindig túllépem a kereteket.. :$

És a rendetlenség nálam is állandóan fennáll ... :S

sesame írta...

A boltig sajnos (vagy szerencsére) nem jutottam el, és sajna a Krakkói útból se lesz semmi :( A rendetlenség nálam néha olyan mértéket ölt,hogy nem lehet bejönni a szobámba.. Egymással párhuzamosan a szobámban 3-4 helyen vannak látszólag össze-vissza a félkész ékszerek, és egyebek, tervek, festékek, drótok, meg minden, amit el tudsz képzelni. Csak halott német katona nem,azt az ágy alatt tartom :D