Keresés ebben a blogban

2010. június 17., csütörtök

Megérett a meggy..



..és a cseresznye, na meg nem utolsó sorban én is! :) Fú, soha többé nem akarok érettségizni :D Túl vagyok rajta, lezavartam ma az összes szóbelit. Móricz parasztábrázolását húztam (valósággal le kellett lőni, annyit beszéltem), az érvelést (és együtt röhögtem a vizsgabizottsággal a politikusok és az érvelés kérdésén), és a dualizmus gazdaságát. A magyar alakításaim elvileg 100%-osak, a töri is ezen a környéken mozog, összességében pedig mind 5-ös lesz :) Persze a hivatalos eredményt csak szombaton tudom meg. nagyon szépen köszönöm Dorcynak és Moonsafarinak, hogy szorítottak nekem, meg mindenki másnak! :)
Most végre szabad vagyok, és több időm lesz alkotni.. semmi sem állíthat meg :) Olyan lusta dög voltam, hogy a nyárra teljes szabit adtam magamnak, nem lesz nyári munkám..hiszen dolgozhatok majd még eleget, életem hátralévő részében.. Ez az utolsó szabad nyaram, és ki akarom használni! :) Remélem szokásomhoz híven nem csak otthon fogok punnyadni,és max egy kis rokonlátogatásra, vagy hasonlóra fog telni.
El ne felejtsétek, június 20.-ig tart a játékom! Ha még nem jelentkeztél, most megteheted ITT!

3 megjegyzés:

moonsafari írta...

Gratulálok!!!! Kitűnő érettségi, nem rossz :))
Teljesen igazad van, használd csak ki a nyarat :)) Azután, hogyan tovább?

A drótozással kapcsolatban köszi a linket, megnézegetem majd mindet. Azért nem hiszem hogy sokkal bonyolultabb dolgokra vállalkoznék, mások úgyis sokkal jobbak ezen a téren ;) A gimiben készítettem drótékszereket mondjuk de azok igazából elég gázak voltak...

sesame írta...

Szia!
A drótozás csak gyakorlás kérdése. Én se vagyok valami hű de jó benne egyenlőre, bár most épp van egy friss sikerélményem, mert tegnap hajnalban sikerült valami, ami eddig nem :) Ha kész, majd megmutatom itt is :)
Gödöllőre megyek, a Szent Istvánra , környezetgazdálkodási agrármérnöknek. Ha minden jól megy, koli helyet is kapok :) Így viszont lehet,hogy kevesebbet fogok alkotni, hiszen nem vihetem el oda a teljes felszerelést, és a szobatárs is biztos megnyúzna, ha műhelynek használnám a szobát :) De majd csak lesz valahogy :)

DoRcY írta...

Gratulálok, látod, mondtam h menni fog :))) tök jó!