Keresés ebben a blogban

2010. június 20., vasárnap

Sorsolás :)

Sokat gondolkoztam,hogy az alacsony érdeklődésre való tekintettel törlöm a játékom.. De végül 6-ra nőtt a jelentkezők száma, és hogy a legközelebbi alkalommal több kedvvel gyertek, most a meghirdetett fődíj mellett két kisebb meglepit is kisorsoltam :)
A sorsolást gép végezte, nem én, nehogy felmerülhessen a korrupció gyanúja :) Azét 6 ember között sorsoltam ki az ajándékokat, mert az én hozzászólásommal együtt van 7, tehát azt nem létezőnek tekintettem, mert igen csak vicces lenne, ha megnyerném a saját játékom :)
Először is a fődíj: 1 kupon, ami bármelyik nem ezüst ékszeremre egyszeri 50%-os kedvezményt biztosít, vagy ha a kiszemeltje ezüst, akkor arra egyszeri 20%-os kedvezményt kap! A kiválasztott ékszer lehet meskás,vagy olyan, ami csak ide került fel, vagy a te egyedi elképzelésedet is közölheted velem,és elkészítem nagyon szívesen :) Felhasználható a 2010-es évben, egyszeri alkalommal.
És a nyertese: a 6. komment, vagyiiisss....(dobpergés) : Lidércke!

De ne feledjük, van még két "vigaszdíj", ami nem más, mint egy-egy nemez bogyó fülbevaló, a nyertesek által kért színben!
Ezek nyertesei pedig: az 1. komment, azaz PunkyJazz, és az 5. komment, azaz Sviro!


Gratulálok a nyerteseknek! Kérlek jelentkezzetek nálam június 24.-én éjfélig (azaz jövő hét szerdáig) az alábbi e-mail címen: aszaltszilva@vipmail.hu
Aki nem jelentkezik, annak a nyereményét sajnos kénytelen leszek másra átruházni!

3 megjegyzés:

PunkyJazz írta...

Jeee!! :))) Köszönöm!
Kéket szeretnék, icipicit, ha lehet. De majd még írok ímélt! :)

sesame írta...

Nagyon szívesen! :) Majd írd meg mekkora legyen a gömbök átmérője, és sötét/világos (szürkéskék) kéket kérsz.

Ledorka írta...

El se hiszem! :D Az utolsó pillanatban találtam ide, és nyertem! :))) Köszönöm szépen! Újra körülnézek nálad, próbálok választani.